Κριστίνα Αγκιλέρα: "Ο πατέρας μου με έδερνε άγρια"!

23.09.2009
Σε ένα ντοκιμαντέρ του κανανλιού "Ε!", η τραγουδίστρια της ποπ Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της την έδερνε μέχρι να την αφήσει αιμόφυρτη ακόμη και σε τρυφερή ηλικία.

Σε ένα ντοκιμαντέρ του κανανλιού "Ε!", η τραγουδίστρια της ποπ Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της την έδερνε μέχρι να την αφήσει αιμόφυρτη ακόμη και σε τρυφερή ηλικία.

Τις αναμνήσεις αυτές επιβεβαίωσε και η μητέρα της σταρ, Σέλι Κέρνς (Shelly Kearns), η οποία θυμάται την κόρη της να τρέχει προς εκείνη, με αίματα να τρέχουν από το πρόσωπο της, σε ηλικία τεσσάρων ετών:

"Την αγκάλιασα και της είπα: 'Θεέ μου, τι έγινε;" και εκείνη μου απάντησε: 'Ο μπαμπάς ήθελε να πάρει έναν υπνάκο και εγώ έκανα πολλή φασαρία".

Αυτό το περιστατικό ήταν το τελευταίο χτύπημα για την Σέλι που αμέσως μετά τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι, μαζί με την Κριστίνα και την άλλη κόρη της, Ρέιτσελ.

Όμως οι τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος δεν μπορούν να σβήσουν από τη μνήμη της όμορφης τραγουδίστριας: "Έζησα πολλές δυσάρεστες καταστάσεις -σπρωξιές, ξύλο, φωνές και καυγάδες. Δεν ένιωθα ασφαλής καθώς μεγάλωνα. Η αίσθηση του να είσαι ανίσχυρος είναι η χειρότερη αίσθηση στον κόσμο!", λέει σήμερα συμπληρώνοντας ότι το πάθος της για τη μουσική προήλθε από την ταραγμένη παιδική της ηλικία.

"Στράφηκα στο τραγούδι, ως διέξοδο. Ο ταλαιπωρία στο σπίτι ήταν η αφετηρία της αγάπης μου για τη μουσική", τονίζει η 28χρονη Αγκιλέρα.

Η ίδια είναι απόλυτα αρνητική στο να συγχωρέσει τον πατέρα της, Φάουστο (Fausto), πρώην επαγγελματία στρατιωτικό που αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του λοχία : "Κάθε τόσο του επιτρέπω να με πλησιάσει, αλλά αμέσως αντιλαμβάνομαι ότι η παρουσία του δεν μου είναι απαραίτητη".

Το 2002, ο Φάουστο είχε αρνηθεί προηγούμενους ισχυρισμούς της Σέλι ότι υπήρξε ιδιαίτερα σκληρός και βίαιος με την κόρη του: "Η σχέση μου με την μητέρα της είχε πολλές εντάσεις και δεν ήμουν τέλειος. Αλλά αγαπώ τη Χριστίνα και την αδελφή της, Ρέιτσελ. Δεν τις κακοποίησα, ποτέ και με κανέναν τρόπο και το ξέρουν αυτό.

Η Σέλι κι εγώ διαφωνούσαμε σε πολλά και ήμασταν και οι δύο ευέξαπτοι. Λυπάμαι αν κάποτε σήκωσα χέρι στη γυναίκα μου, αλλά δεν ήμουν ποτέ βίαιος όπως ο Άικ (Ike) και η Τίνα Τάρνερ (Tina Turner). Επίσης, ακόμη κι αν εκείνες υπερβάλλουν, σέβομαι το δικαίωμα τους να θυμούνται διαφορετικά τα πράγματα".

Ο 10χρονος γάμος του ζευγαριού έληξε το 1989.