Μήνυση εναντίον Ζιζέλ & Μπράντι για τους πυροβολισμούς

23.09.2009
Ένα εκατομμύριο δολάρια ζητούν δύο φωτογράφοι από το ζεύγος Ζιζέλ Μπούντχεν (Gicele Bundchen) και Τομ Μπράντι (Tom Brady) ως αποζημίωση για τους πυροβολισμούς που δέχθηκαν στην διάρκεια της γαμήλια δεξίωσης τους.

Ένα εκατομμύριο δολάρια ζητούν δύο φωτογράφοι από το ζεύγος Ζιζέλ Μπούντχεν (Gicele Bundchen) και Τομ Μπράντι (Tom Brady) ως αποζημίωση για τους πυροβολισμούς που δέχθηκαν στην διάρκεια της γαμήλια δεξίωσης τους.

Στην μήνυση που κατατέθηκε σε περιφερειακό δικαστήριο του Μανχάταν, τα "θύματα" υποστηρίζουν ότι μπορεί να τη γλίτωσαν φθηνά από τους πυροβολισμούς, τους ασκήθηκε όμως ψυχολογική και σωματική βία.

Ο Μπράντι και η Μπούντχεν είχαν προσλάβει ειδικά εκπαιδευμένους, ιδιωτικούς φρουρούς ασφαλείας, για το κλειστό πάρτι που έκαναν τον Απρίλιο, δύο μήνες μετά τον γάμο τους, επειδή γνώριζαν ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του τύπου.

Ο φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου, Γιούρι Κορτέζ (Yuri Cortze) και ο συνάδερφος του Ρονάλντο Αβίλες (Ronaldo Aviles), από την εφημερίδα "Al Dia" της Κόστα Ρίκα, είπαν ότι οι φρουροί πυροβόλησαν το αυτοκίνητο τους κι ότι ένιωσαν τις σφαίρες να περνούν ξυστά από τα κεφάλια τους, επειδή αρνήθηκαν να παραδώσουν τις φωτογραφικές τους μηχανές και τις κάρτες μνήμης.

Οι δύο ρεπόρτερ, σημειώνουν επίσης, ότι η συμπεριφορά των φρουρών ήταν απαράδεχτη όταν μάλιστα δεν είχαν να κάνουν με παπαράτσι αφού σύμφωνα με την μήνυση πρόκειται για δύο διακεκριμένους και σεβάσμιους διεθνείς ρεπόρτερ με αρκετές αποκλειστικότητες στο ενεργητικό τους.

Ο δικηγόρος του Μπράντι αρνήθηκε να σχολιάσει, αφού όπως δήλωσε δεν έχει ακόμη μελετήσει τα δικαστικά έγγραφα. Ενώ η εκπρόσωπος του μοντέλου έκανε σαφές ότι δεν ασχολείται με την προσωπική ζωή της πελάτισσας της, που όπως διαβάζουμε στο "People", το έχει ρίξει στα μαθήματα πιλότου.

Το 29χρονο μοντέλο αν και διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, συνεχίζει ακάθεκτη την προσπάθεια να κατακτήσει τους αιθέρες και τώρα εκπαιδεύεται στον χειρισμό ελικοπτέρου κοντά στην καινούργια της κατοικία στην Βοστώνη.

"Έρχεται στην αερολέσχη εδώ και μερικές εβδομάδες. Είναι μια από τις καλύτερες μαθήτριες που είχαμε ποτέ. Έχει εξαιρετική αντίληψη στο πώς μπορεί να πετάξει ένα ελικόπτερο και φυσικά έχει μάθει κατά γράμμα τους κανόνες.

Το πιλοτάρισμα της θα ζήλευε και επαγγελματίας, αφού είναι πολύ μαλακό ακόμη και στην προσγείωση!" δήλωσε ο εκπαιδευτής της.

Στην ερώτηση πόσο ασφαλές είναι το πιλοτάρισμα στην κατάσταση της, ο δάσκαλος μας πληροφόρησε ότι η Ζιζέλ έχει πάρει άδεια το γιατρό να ανεβαίνει στο ελικόπτερο μέχρι το Νοέμβριο, αφού τον Δεκέμβριο μπαίνει στο μήνα της!

Και ενώ βρίσκεται κοντά στο γίνει μητέρα, η πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών για θέματα περιβάλλοντος, φαίνεται να παίρνει και την άδεια πιλότου. Έτσι θα μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση στα δάση του Αμαζονίου με το ελικόπτερο της, διαπιστώνοντας από πρώτο χέρι την κατάσταση στις ευαίσθητες περιοχές που χρειάζονται την βοήθεια της.