Οι Μπραντζελίνα και τα δίδυμα στην Ιορδανία!

05.10.2009
Μια από τις σπάνιες εμφανίσεις μαζί με τα δίδυμα έκανε το ζεύγος "Μπραντζελίνα", στη διάρκεια επίσκεψης στο Αμάν της Ιορδανίας.

Μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του μαζί με τα δίδυμα έκανε το ζεύγος "Μπραντζελίνα", στη διάρκεια επίσκεψης στο Αμάν της Ιορδανίας.

Τα μωρά ήθελαν παγωτό και οι δημοφιλείς γονείς τους χωρίς κανένα δισταγμό μπήκαν στο κοντινό παγωτατζίδικο και διάλεξαν τις αγαπημένες τους γεύσεις. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού -που δεν πίστευε στα μάτια του- απαθανάτισε τους διάσημους πελάτες του, και αργότερα δημοσίευσε την φωτογραφία στο Twitter.

Ενώ οι "Μπραντζελίνα" εμφανίζονται συχνά με τα μεγαλύτερα παιδιά τους, τα 14μηνα δίδυμα φυλάσσονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε να τα δούμε από τον Ιανουάριο -τότε είχαν ταξιδέψει με όλη την οικογένεια στο Τόκιο- για την πρεμιέρα της ταινίας του Μπραντ, "Η παράξενη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον".

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να φουντώσει μια φημολογία για την κακή κατάσταση της υγεία τους. Αμερικάνικα δημοσιεύματα ισχυρίζονταν ότι τα δίδυμα πάσχουν από αλλεργίες και για λόγους ασφαλείας αποφεύγουν τα κρατούν κλεισμένα στο σπίτι .

Αλλά σύμφωνα με την πρόσφατη μαρτυρία του ιδιοκτήτη του παγωτατζίδικου: "Γονείς και δίδυμα έδειχναν τρισευτυχισμένοι και υγιείς", είπε ο κύριος Φακούρι, ενώ συνεχίζοντας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες.

Έμειναν μέσα στο μαγαζί 10 με 15 λεπτά ώσπου να διαλέξουν την γεύση που ήθελαν. Ο Μπραντ κατέληξε σε ένα κύπελο με φιστίκι, καραμέλα και βανίλια που μοιράστηκε με την Βιβιέν (Vivienne) και η Τζολί διάλεξε μάνγκο που ξετρέλανε τον Nοξ (Knox), αφού έβγαλε ένα επιφώνημα χαράς μόλις του έδωσε την πρώτη κουταλιά!.

"Τα μωρά μοιάζουν στην Αντζελίνα. Είναι φτυστά η μαμά τους. Αλλά έχουν τα μάτια του Μπραντ. Έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι", δήλωσε ο Φακούρι (Fakhouri) στο περιοδικό "People".

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας η Αντζελίνα και ο Μπραντ -βάζοντας τέρμα στην φημολογία περί χωρισμού- ταξίδεψαν μαζί στην Δαμασκό της Συρίας για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η 34χρονη πρέσβειρα καλής θελήσεως τον Ηνωμένων Εθνών φορώντας μια λευκή διάφανη κελεμπία, και τα μαλλιά πιασμένα σε μια απλή αλογοουρά, βρέθηκε για άλλη μια φορά στο πλευρό των προσφύγων ενώ το ενδιαφέρον της τράβηξε ένα 5χρονο κοριτσάκι με το οποίο συνομίλησε για αρκετή ώρα.

"Ήταν συγκινημένη, με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρια της καθώς την χάιδευε δείχνοντας ότι συμπάσχει μαζί της", δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. Η ίδια η Αντζελίνα σε συνεντεύξεις έχει εκφράσει την επιθυμία να μεγαλώσει την οικογένεια της:

"Λατρεύουμε και θέλουμε πολλά παιδιά, έτσι μπορεί να μην πούμε όχι σε μια νέα υιοθεσία". Επηρεασμένοι από αυτές τις δηλώσεις και την παρουσία του Μπραντ στην Συρία, οι δημοσιογράφοι άρχισαν να διαδίδουν πως οι "Μπραντζελίνα", σχεδιάζουν νέα υιοθεσία.

Η Αντζελίνα πάντως υπερασπίστηκε με όλες τις δυνάμεις τα δικαιώματα των προσφύγων και συζήτησε το θέμα με τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Ασαντ(Bashar Assad).

"Οι περισσότεροι Ιρακινοί πρόσφυγες δεν μπορούν να γυρίσουν στο Ιράκ, εξαιτίας της ανασφάλειας για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν ενόψει των εκλογών. Αυτό που θα πρέπει να διασφαλιστεί είναι η ασφάλεια τους και εμείς θα βρισκόμαστε δίπλα τους προσφέροντας στήριξη από τα Ηνωμένα Εθνη", τόνισε η Αντζελίνα ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως, στη δεύτερη επίσκεψή της στη Συρία μέσα σε δύο χρόνια.

Ενώ πριν από δεκαπέντε μέρες είχε υπερασπιστεί τα δικαιώματα Σομαλών προσφύγων ταξιδεύοντας στην Αφρική.