Βάζουν βέρα στο δεξί

10.09.2010
Μετά το happy end στην τηλεοπτική τους ζωή έρχεται κι αυτό στην πραγματική. Αλέξανδρος Σταύρου και Μαριάννα Τουμασάτου έπειτα από 4 χρόνια σχέσης και πολλές φήμες (κρυφός γάμος, εγκυμοσύνη κ.λπ.) αποφάσισαν να ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους.

Μετά το happy end στην τηλεοπτική τους ζωή έρχεται κι αυτό στην πραγματική. Αλέξανδρος Σταύρου και Μαριάννα Τουμασάτου έπειτα από 4 χρόνια σχέσης και πολλές φήμες (κρυφός γάμος, εγκυμοσύνη κ.λπ.) αποφάσισαν να ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου του Νικολάου και της Παναγιώτας το γένος Κολτσίδα, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Ακρόπολη, και η Μαριάννα Τουμασάτου του Γερασίμου και της Όλγας το γένος Δαρβίρα, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στα Σεπόλια, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα, αναφέρει η αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες.

Αν και οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως οι δυο τους γνωρίστηκαν στα πλατό της «Βέρας», δεν είναι έτσι... Η γνωριμία τους είχε γίνει σε άλλη σειρά της Έλενας Ακρίτα και συγκεκριμένα «Στα φτερά του έρωτα», που είχε προβληθεί πριν από χρόνια στην κρατική τηλεόραση.

Έκτοτε παρέμειναν δύο καλοί φίλοι, μέχρι που ξανασυναντήθηκαν στη «Βέρα». Η στενή παρέα μετατράπηκε γρήγορα σ' ένα θυελλώδη έρωτα, στον οποίο βέβαια έβαλε το χεράκι της και η Έλενα Ακρίτα, με τις δυνατές ερωτικές σκηνές που είχαμε παρακολουθήσει στην καθημερινή σειρά του Mega.

Χαμηλών τόνων και οι δύο, στην αρχή κράτησαν κρυφή τη σχέση τους ακόμη και από τους συμπρωταγωνιστές τους στη σειρά, ενώ όταν πια ο δεσμός τους ήταν κοινό μυστικό, απέφευγαν να μιλούν γι' αυτή.

Στο ζευγάρι δεν αρέσει να εκθέτει την προσωπική του ζωή κάτω από τους έντονους προβολείς της δημοσιότητας. Αποφεύγουν τα κοσμικά πάρτι και τις glamorous εμφανίσεις και προτιμούν τα ήσυχα μέρη αλλά και το σπίτι τους παρέα με λίγους καλούς τους φίλους. Λατρεύουν και οι δύο το θέατρο αλλά και τις εκδρομές, όχι φυσικά στα κοσμοπολίτικα θέρετρα, όπου καραδοκούν οι παπαράτσι.

Το φετινό καλοκαίρι πέρασαν μαζί με φιλική συντροφιά ανέμελες στιγμές στο Διακοφτό και συγκεκριμένα στο χωριό Ελαιώνας. Εκεί λέγεται πως έγινε και η πρόταση γάμου του Αλέξανδρου στη Μαριάννα. Κι όσο κι αν περιμένουμε να μάθουμε λεπτομέρειες για το γάμο τους, μάλλον θα απογοητευτούμε. Αυτό βέβαια που ψιθυρίζεται είναι πως κουμπάρα θα είναι η πολύ καλή τους φίλη Έλενα Ακρίτα, με την οποία ο Αλέξανδρος Σταύρου συνεχίζει να συνεργάζεται στα «Μυστικά της Εδέμ». Καλά στέφανα!