Η Μπρίτνεϊ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

09.09.2010
Μπορεί η 28χρονη τραγουδίστρια αυτές τις μέρες να κάνει διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) στη Χαβάη και σύμφωνα με πληροφορίες να ετοιμάζει τον γάμο τους, αλλά δεν την αφήνουν να ησυχάσει. Ή μήπως φταίει λιγάκι και η ίδια;


Μπορεί η 28χρονη τραγουδίστρια αυτές τις μέρες να κάνει διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) στη Χαβάη και σύμφωνα με πληροφορίες να ετοιμάζει τον γάμο τους, αλλά δεν την αφήνουν να ησυχάσει. Ή μήπως φταίει λιγάκι και η ίδια;

Τη "βόμβα" έριξε ο Φερνάντο Φλόρες (Fernando Flores), πρώην σωματοφύλακας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), καταθέτοντας μήνυση εναντίον της για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και για κακοποίηση των παιδιών της.

Ο Φλόρες υποστηρίζει ότι τον καιρό που ήταν στη... δούλεψή της, η Μπρίτνεϊ προέβη σε "επανειλημμένες ανεπιθύμητες σεξουαλικές προτάσεις" προς εκείνον με το να εμφανίζεται γυμνή μπροστά του.

Στη μήνυση που κατατέθηκε περιγράφεται ένα περιστατικό όπου "η Μπρίτνεϊ φορούσε ένα λευκό δαντελένιο διαφανές φόρεμα, προχώρησε προς το μέρος του, σκόπιμα έριξε στο πάτωμα τον αναπτήρα της, και καθώς έσκυψε να τον σηκώσει έδειξε ξεκάθαρα τα γεννητικά της όργανα στον Φλόρες". Το περιστατικό, όπως δηλώνει ο ίδιος, έκανε τον πρώην σωματοφύλακα να νιώσει σοκ και αηδία.

Στη μήνυση περιγράφεται ακόμη ένα περιστατικό κατά το οποίο η Σπίαρς κάλεσε τον Φλόρες στο δωμάτιό της, όπου όταν εκείνος έφτασε την βρήκε να τον περιμένει τελείως γυμνή. Ύστερα από μια αμήχανη σιωπή, ο Φλόρες τη ρώτησε αν χρειαζόταν κάτι και αφού δίστασε λίγο η Σπίαρς του ζήτησε να της φέρει δύο 7 Up, ενώ φεύγοντας του φώναξε: "Ξέρεις ότι σου άρεσε".

Στη συνέχεια και ενώ την κατηγορεί επίσης ότι συμμετείχε και σε διάφορες πράξεις σεξ ενώ εκείνος κοιτούσε, ο Φλόρες υποστηρίζει ότι η Μπρίτνεϊ κακοποιούσε και τα παιδιά της, περιγράφοντας μεταξύ άλλων πως τους έδινε να φάνε κρέας καβουριού, παρόλο που γνώριζε καλά ότι ήταν αλλεργικά στο ψάρι. Όταν και τα δύο άρχισαν να κάνουν εμετό, η Σπίαρς δεν επέτρεψε σε κανέναν να πλησιάσει, βρίζοντας και λέγοντας σε όλους να κοιτάζουν τη δική τους δουλειά.

Μετά τις κατηγορίες αυτές και σύμφωνα με τον νόμο της Καλιφόρνια, κινητοποιήθηκε αμέσως η πρόνοια και αντιπρόσωποί της επισκέφτηκαν αμέσως το σπίτι της τραγουδίστριας. "Δεν έχει σημασία ποιος κατέθεσε τις κατηγορίες, ή πόσο παράλογες είναι αυτές. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, δεν υπήρξε κανένα σημάδι κακοποίησης. Τα αγόρια είναι ευτυχισμένα, και μεγαλωμένα σύμφωνα με την ηλικία τους, αγαπούν τη μαμά τους και η Μπρίτνεϊ είναι απίστευτα προστατευτική απέναντί τους", αποκαλύπτει έγκυρη πηγή.

Πάντως, όσον αφορά στον πρώην σωματοφύλακα της Σπίαρς πληροφορίες που προέρχονται από φίλους της σταρ, μιλούν απλά για έναν δυσαρεστημένο πρώην υπάλληλο που βρήκε ευκαιρία να κερδίσει λίγη δημοσιότητα.

Οι δύο γιοί της Μπρίτνεϊ, ο 4χρονος Σον Πρέστον (Sean Preston) και ο 3χρονος Τζέιντεν Τζέιμς (Jayden James), είναι από τον γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν (Kevin Federline). Το 2004 είχε παντρευτεί για δύο (ολόκληρες) μέρες τον Τζέισον Άλεν Αλεξάντερ (Jason Allen Alexander).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα