Έρωτας με την πρώην του Τομ Κρουζ

10.09.2010
Eναν πολύ δυνατό έρωτα ζει αυτή την περίοδο ο παρουσιαστής του MTV Γιώργος Σατσίδης.

Eναν πολύ δυνατό έρωτα ζει αυτή την περίοδο ο παρουσιαστής του MTV Γιώργος Σατσίδης. Ο δημοσιογράφος εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι με την πασίγνωστη λατίνα ηθοποιό Sofia Vergara. Αν και ο ίδιος δεν μιλάει ποτέ για τα προσωπικά του, φροντίσαμε και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες του ειδυλλίου που ξεκίνησε από το L.A. και φούντωσε σε Μύκονο και Κρήτη.

Ήταν τον προηγούμενο Απρίλιο όταν ο παρουσιαστής βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στις ΗΠΑ. Στο διάσημο «Αbbey Food and Bar» στην περιοχή Μέλροουζ του Λος Άντζελες έγινε η πρώτη συνάντηση με τη Sofia. Πρόκειται για την πρωταγωνίστρια του «Modern Family», της δημοφιλέστερης κωμικής σειράς αυτή τη στιγμή στην αμερικανική τηλεόραση, που απέσπασε και το βραβείο Emmy καλύτερης κωμικής σειράς. Η εκρηκτική Sofia, κολομβιανής καταγωγής και γνωστή από το δεσμό της με τον Τομ Κρουζ πριν από το γάμο του με την Κέιτι Χολμς, δεν έμεινε αδιάφορη από την παρουσία του Γιώργου. Συνομίλησαν για αρκετή ώρα και αφού αντάλλαξαν e-mail και τηλέφωνα, συμφώνησαν να τα ξαναπούν. Δεν ξέρουμε εάν ξανασυναντήθηκαν στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα πάντως και συγκεκριμένα στη Μύκονο και την Κρήτη πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές με αδιάψευστο μάρτυρα το φωτογραφικό φακό.

Έπειτα από ένα τρίημερο στο νησί των Ανέμων το ζευγάρι συνέχισε τις διακοπές του στο ολοκαίνουργιο «Grand Melia» της Κρήτης. Επόμενος σταθμός τους ήταν τα κοσμοπολίτικα Χανιά. «Τους είδαμε στην παραλία του "Costa Costa" και κάποια βράδια στο "Villa Mercedes". H Sofia έδειχνε πολύ ερωτευμένη μαζί του. Μάλιστα, ένα βράδυ κι ενώ εκείνος είχε ανέβει στα decks του club, η ηθοποιός, που βρισκόταν ακριβώς από πίσω, στον prive χώρο του μαγαζιού, δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του», μας είπε γνωστός Κρητικός επιχειρηματίας.

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον Γιώργο Σατσίδη, ωστόσο ευγενικά μας απέφυγε λέγοντάς μας πως είναι στο εξωτερικό για μια συνέντευξη. Μήπως άραγε εννοούσε στο L.A.;