Το... ασανσεράτο των Μπέκαμ

10.09.2010
Δεν είναι η πρώτη φορά που η "Πος" και ο "Μπεκς" δουλεύουν μαζί. Είναι όμως σίγουρα η πιο... καυτή! Στη διαφήμιση για το νέο άρωμά τους με τον όνομα "Intimately Yours", το "θείον ζεύγος" της Βρετανίας βάζουν φωτιά σε ένα... ασανσέρ.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η "Πος" και ο "Μπεκς" δουλεύουν μαζί. Είναι όμως σίγουρα η πιο καυτή! Στη διαφήμιση για το νέο άρωμά τους με τον όνομα "Intimately Yours", το "θείον ζεύγος" της Βρετανίας βάζουν φωτιά σε ένα... ασανσέρ, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Η εικόνα ξεκινά με τη Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) να μπαίνει στο ασανσέρ όπου βρίσκεται ήδη ο Ντέιβιντ (David), ο οποίος την τσεκάρει στα γρήγορα, όμορφος και εκείνος και χαλαρός φορώντας σμόκιν.

Μόλις όμως κλείνουν οι πόρτες οι θερμοκρασία ανεβαίνει και οι δυο τους φαίνονται να μην μπορούν να κρατηθούν μακριά ο ένας από τον άλλο. Πάει και το παπιγιόν, πάει και το σουτιέν και νάσου και το κραγιόν που σκουπίζει ο Ντέιβιντ από το χειλάκι του. Εντάξει παιδιά... το πιάσαμε το υπονοούμενο!

Το σποτάκι διαφημίζει το νέο άρωμα του ζευγαριού, το οποίο προφανώς "έχει δημιουργηθεί ώστε να αποδώσει την αίσθηση του πάθους ανάμεσα στον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ, καθώς και τη δύναμη της σχέσης τους". Το "Intimately Yours" είναι το πέμπτο άρωμα που υπογράφει το ζευγάρι και υπάρχει σε δύο τύπους, έναν για τον άντρα και ένα για τη γυναίκα, όπως και τα προηγούμενα.

Από το 1999 που παντρεύτηκαν, οι Μπέκαμ έχουν μείνει σπάνια μακριά από τα φώτα της διασημότητας αποδεικνύοντας διαρκώς ότι το παίζουν πολύ καλά αυτό το παιχνίδι.
Έχουν δημιουργήσει μια τεράστια περιουσία πουλώντας στην ουσία το όνομά τους, τυλίγοντας με αυτό ουσιαστικά τα πάντα. Μία από τις πιο σημαντικές κοινές επαγγελματικές εμφανίσεις τους ήταν η καμπάνια για τα εσώρουχα Armani στην οποία συμμετείχαν.

Στα προσωπικά τους, οι Μπέκαμ, οι οποίοι αυτό τον καιρό λέγεται ότι πουλάνε το σπίτι τους στην Αγγλία με σκοπό να μετακομίσουν μόνιμα στο Λος Άντζελες όπου ζουν τα τελευταία χρόνια, έχουν τρεις γιους: τον 11χρονο Μπρούκλιν (Brooklyn), τον 8χρονο Ρομέο (Romeo) και τον 5χρονο Κρουζ (Cruz).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα