Αντζελίνα: "Έχω μείνει χωρίς φίλους"

10.09.2010
Κι όμως... Μπορεί να είναι μια από τις πιο διάσημες, επιτυχημένες και όμορφες γυναίκες του πλανήτη, με όλα τα καλά στη ζωή της -μεταξύ των οποίων και ένας σύντροφος για τον οποίο πολλές θα σκότωναν- όμως η 35χρονη ηθοποιός έχει ένα μεγάλο πρόβλημα: δεν έχει φίλους.

Κι όμως... Μπορεί να είναι μια από τις πιο διάσημες, επιτυχημένες και όμορφες γυναίκες του πλανήτη, με όλα τα καλά στη ζωή της -μεταξύ των οποίων και ένας σύντροφος για τον οποίο πολλές θα σκότωναν- όμως η 35χρονη ηθοποιός έχει ένα μεγάλο πρόβλημα: δεν έχει φίλους.

Μιλώντας σε εκπομπή του CNN από το Πακιστάν, όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες με την ιδιότητά της ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) αποκάλυψε ότι μόνο με τον αγαπημένο της μοιράζεται τα προβλήματα που την απασχολούν.

Συγκεκριμένα, όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε πως αντιμετωπίζει τη συναισθηματική πίεση της δουλειάς της, η Τζολί ομολόγησε ότι ο μόνος φίλος στον οποίο μπορεί να μιλήσει για τα πάντα, είναι ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

"Μιλάω στην οικογένειά μου. Μιλάω στον Μπραντ. Θέλει να ξέρει όσο το δυνατόν περισσότερα για αυτά τα θέματα και όλα τα ταξίδια μου. Τώρα βέβαια... δεν έχω και πολλούς φίλους. Στην πραγματικότητα, εκείνος είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο μιλάω", ομολόγησε.

Στη συνέχεια εξήγησε πως βοηθά τα παιδιά της -έξι στον αριθμό- να καταλάβουν τον λόγο για τον οποίο η μαμά τους ταξιδεύει τόσο συχνά σε αυτές τις μακρινές και πολλές φορές επικίνδυνες χώρες.

"Τους λέω ακριβώς γιατί πηγαίνω και τους εξηγώ τα πάντα, όπως για παράδειγμα γιατί παίρνω μαζί μου φακούς και φαγητό. Με βοηθούν στο πακετάρισμα. Πάντως, όλο αυτό τους βοηθά να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και να κατανοήσουν λίγο καλύτερα τον κόσμο", εξήγησε η ακτιβίστρια Τζολί.

Στο τελευταίο της ταξίδι, βρίσκεται κοντά στους πληγέντες από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες και συναντήθηκε ακόμη και με τον πρωθυπουργό της χώρας, στην προσπάθειά της να συμβάλει όσο μπορεί στην ανακούφισή τους και στην αφύπνιση συνειδήσεων.

"Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ από τους ανθρώπους εδώ και ελπίζω να μπορέσω να κάνω κάτι για να βοηθήσω ώστε να δοθεί περισσότερη προσοχή στην κατάσταση για όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στο Πακιστάν", δήλωσε συγκεκριμένα η Τζολί ενώ πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται για ανθρωπιστική κρίση, αλλά για οικονομική και κοινωνική καταστροφή.

Όσο για τις θαυμάστριες του Μπραντ Πιτ, τα νέα είναι ευχάριστα: Κορίτσια ετοιμαστείτε να τον κρατήσετε στην αγκαλιά σας. Ή μάλλον στην παλάμη σας γιατί η 30 εκατοστών κούκλα με τη μορφή του που μόλις κυκλοφόρησε χωράει μια χαρά και εκεί! Απεικονίζοντας τέλεια και στην πιο μικρή του λεπτομέρεια τον ρόλο του Πιτ στην τελευταία του ταινία "Άδοξοι Μπάσταρδη" η μίνι χειροποίητη κούκλα έρχεται με πέντε διαφορετικά αξεσουάρ κατάλληλα για έναν στρατιωτικό: ένα πιστόλι, ένα τουφέκι, ένα παλιό γερμανικό όπλο και δύο κυνηγητικά μαχαίρια. Και όλα αυτά στη μοναδική ευκαιρία των $154.99 (€122). Τρέξτε να προλάβετε!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα