Προτείνει Ρούλα;

05.10.2007
Όσοι παρακολούθησαν πρόσφατα στην πρωινή εκπομπή της «θεάς» Ελένης να προβάλλεται ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Ρούλα Κορομηλά έμειναν με το στόμα ανοιχτό από απορία!

Όσοι παρακολούθησαν πρόσφατα στην πρωινή εκπομπή της «θεάς» Ελένης να προβάλλεται ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Ρούλα Κορομηλά έμειναν με το στόμα ανοιχτό από απορία! Όχι όμως και όσοι γνωρίζουν τις προθέσεις της αγαπημένης μας Ελένης, όσον αφορά την αντικαταστάτριά της για τις 43 ημέρες που θα λείψει για να γεννήσει το τρίτο της μωρό.

Τελικά, έχει μεγάλη καρδιά αυτή η γυναίκα! Και πολύ μυαλό. Γι αυτό σκέφθηκε με ένα σμπάρο να... πιάσει δυο τρυγόνια και να λύσει το επίμαχο θέμα της προσωρινής της διαδοχής με μια καλή πράξη. Καθώς μέρα με την ημέρα φούντωνε η σεναριολογία περί του ή της διαδόχου της στον πετυχημένο «Καφέ με την Ελένη», εκείνη έκανε μια κίνηση ματ και μας άφησε όλους άναυδους.

«Είναι κάτι που θέλει να οριστικοποιήσει τις επόμενες ημέρες, γιατί θεωρεί ότι αυτό το παιχνίδι που έχει στηθεί από τα media εδώ και μήνες μπορεί να κουράσει τους τηλεθεατές της», μας είπε άνθρωπος του στενού περιβάλλοντός της. Και σε αυτή την απόφαση για το διάδοχό της τον πρώτο λόγο έχει εκείνη. Άλλωστε, η ίδια η Ελένη στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους στην πρεμιέρα της εκπομπής της κατέστησε σαφές από την αρχή το εξής: «Θα προτείνω εγώ τον αντικαταστάτη μου κι έπειτα θα έρθω σε συνεννόηση με το σταθμό για το αν συμφωνεί. Όλα θα γίνουν κοινή συναινέσει».

Και τη στιγμή που η σεναριολογία βρίσκόταν στο ζενίθ, με επικρατέστερα ονόματα αυτά του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, αλλά και λιγότερο πιθανόν της Βίκυς Χατζηβασιλείου, ένα βίντεο που ετοίμασαν οι συνεργάτες της Ελένης έδωσε το στίγμα της «γέφυρας επικοινωνίας» που ρίχνει με την άλλοτε «αιώνια αντίπαλό» της. Το ωραιότατο και άκρως συγκινητικό βίντεο-αφιέρωμα στη Ρούλα που προβλήθηκε τις προάλλες στο πρωινό έκανε και την εγκυμονούσα Ελένη να βουρκώσει. Σκηνές από τη ζωή και τις πολύ πετυχημένες δουλειές της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση συγκίνησαν την πανέμορφη παρουσιάστρια της Κάντζας, ειδικότερα στο σημείο και στις σκηνές που η Ρούλα κατέρρευσε μετά το θάνατο του πατέρα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη ευαισθητοποιείται από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η συνάδελφός της. Σε πρόσφατη συζήτηση που είχε μάλιστα με δημοσιογράφους, που τη ρώτησαν για την ενδεχόμενη συμμετοχή της στο φιλόδοξο ριάλιτι του καναλιού «ΤV Stars, παρουσιάστε», αποκάλυψε: «Μου είχαν προτείνει να το παρουσιάσω και μετά έμαθα για την εγκυμοσύνη. Στις πρώτες συζητήσεις με το κανάλι είχα προτείνει να συμμετέχει η Ρούλα, ως η παλαιότερη και με τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική εμπειρία απ όλους μας στην κριτική επιτροπή του show».

Δεν δίστασε ακόμη να εκθειάσει την Κορομηλά με τα εξής λόγια: «Μόνο η Κορομηλά θα ήταν ικανή να δώσει κύρος, λόγω της εμπειρίας της, που είναι μεγαλύτερη από όλων των υπολοίπων».

Τώρα, όπως μας λένε άτομα του στενού περιβάλλοντός της, της έχει μπει η ιδέα να «σώσει τη Ρούλα από το προσωπικό της αδιέξοδο ζητώντας της τη χάρη να την αντικαταστήσει όσο εκείνη θα λείπει. Πιστεύει ότι η Κορομηλά δεν θα της αρνηθεί και πως με αυτόν τον τρόπο θα της δώσει το κίνητρο να ξαναβγεί στο γυαλί και να πάρει τα πάνω της».

Ο προβληματισμός της Ελένης για την κατάσταση της «δασκάλας» της Ρούλας είναι μεγάλος και αν από μια ευτυχή συγκυρία προκύψει η επάνοδος μιας σταρ στη μικρή οθόνη, η Μενεγάκη όχι μόνο θα έχει καταφέρει να σκλαβώσει όλα τα ΜΜΕ, αλλά και να κερδίσει την αγάπη του κοινού, που λατρεύει και τις δύο τηλεπαρουσιάστριες.