Ανήθικη πρόταση 5 εκατ. ευρώ από θαυμαστή της

30.10.2007
«Το νινί, το νινάκι», το νέο μεγάλο σουξέ της Βέρας Λάμπρου, και η εκρηκτική εμφάνιση της τραγουδίστριας στην πίστα ξετρέλαναν γνωστό επιχειρηματία, που έφτασε στο σημείο να της προτείνει 5 εκατ. ευρώ

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ


«Το νινί, το νινάκι», το νέο μεγάλο σουξέ της Βέρας Λάμπρου, και η εκρηκτική εμφάνιση της τραγουδίστριας στην πίστα ξετρέλαναν γνωστό επιχειρηματία, που έφτασε στο σημείο να της προτείνει 5 εκατ. ευρώ με αντάλλαγμα να εγκαταλείψει το σύζυγo και τα παιδιά της για να τον ακολουθήσει!

Η είδηση κυκλοφορούσε εδώ και μέρες στους καλλιτεχνικούς κύκλους και η επιβεβαίωσή της ήρθε από την ίδια την τραγουδίστρια. Με τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια που τη διακρίνουν, η Βέρα Λάμπρου μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ για τα εκατομμύρια ευρώ που «έριξε» στα πόδια της ο ερωτοχτυπημένος θαυμαστής της, γνωστός επιχειρηματίας, θέλοντας να την κερδίσει.

«Μου έχουν γίνει ανήθικες προτάσεις από θαυμαστές με πολύ δελεαστικά ποσά και, φυσικά, έχω αρνηθεί», μας αποκάλυψε η Βέρα Λάμπρου. Μάλιστα, την τελευταία φορά έγινε μεγάλη φασαρία σε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, γιατί αρνήθηκα να βγω για φαγητό μετά το πρόγραμμά μου. Ο θαυμαστής μου, μόλις εγώ του είπα «όχι», έφτασε στο σημείο να σπάσει ό,τι βρήκε μπροστά του και στη συνέχεια έκανε γυαλιά καρφιά και το καμαρίνι μου. Ήταν τρομερό, αλλά συμβαίνουν κι αυτά».

Αληθεύει αυτό που ακούγεται τελευταία στους καλλιτεχνικούς κύκλους ότι γνωστός επιχειρηματίας που είναι θερμός θαυμαστής σας σας έταξε 5 εκατ. ευρώ για να αφήσετε τον άντρα και τα παιδιά σας και να τον ακολουθήσετε;

«Ναι, μου έχουν γίνει τέτοιες ανήθικες προτάσεις. Και με λιγότερα και με περισσότερα χρήματα».

Πώς αντιδράτε όταν συμβαίνουν αυτά;

«Τους τα λέω χύμα και τσουβαλάτα. Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι στην πίστα τραγουδάω, κάνω τη δουλειά μου. Στην προσωπική μου ζωή είμαι εντελώς διαφορετική. Είμαι κλασική σύζυγος και μητέρα. Μπροστά στον άντρα μου και στα παιδιά μας, που λατρεύω, δεν βάζω τίποτα. Είναι θέμα αξιοπρέπειας, πίστης και αγάπης. Ακόμα κι αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στην καριέρα μου και την οικογένειά μου, φυσικά θα διάλεγα το σύζυγό μου, αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, που είμαστε μαζί από παιδιά κι έχουμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια».

Έτσι, λοιπόν, το μόνο που μένει στους απανταχού θαυμαστές της Βέρας και στον πρόσφατα ερωτοχτυπημένο επιχειρηματία που θέλησε να τη δελεάσει με τα χρήματά του είναι να ακούνε το καινούργιο της τραγούδι, «Το νινί, το νινάκι» συνέχεια του γνωστού «Το νινί σέρνει καράβι», που αν και παρουσιάστηκε μόλις πριν από μία εβδομάδα, έχει γίνει ήδη σουξέ. Άλλωστε, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται σε λίγες μέρες να «ανάψει» για άλλη μια φορά φωτιές σε γνωστή αθηναϊκή πίστα. Οι θαυμαστές της, όμως, θα πρέπει να θυμούνται ότι όσο σέξι είναι η Βέρα στην πίστα, άλλο τόσο μπορεί να γίνει πραγματική «Γυναίκα-δηλητήριο», όπως είναι ο τίτλος ενός άλλου της σουξέ, αν την προσβάλλουν, και να βάλει τον καθένα στη θέση του.

Και ας μην ελπίζουν σε κάτι άλλο, γιατί εδώ και πολλά χρόνια έχει δώσει την καρδιά της στο σύζυγό της, τον οποίο λατρεύει, όπως και την όμορφη οικογένειά τους, που δεν την αλλάζει για όλο το χρυσάφι του κόσμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ