Τζέιν Φόντα: "Το σεξ είναι καλύτερο στα 71"

11.11.2009
Η γκουρού της γυμναστικής και διάσημη ηθοποιός Τζέιν Φόντα (Jane Fonda) παρά τα 71 της χρόνια εξομολογείται ότι απολαμβάνει καλύτερα το σεξ σε αυτη την ηλικία.

Η γκουρού της γυμναστικής και διάσημη ηθοποιός Τζέιν Φόντα (Jane Fonda) παρά τα 71 της χρόνια εξομολογείται ότι απολαμβάνει καλύτερα το σεξ σε αυτη την ηλικία.

Πρόσφατα, η Φόντα υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο γόνατο και έβαλε σίδερο στο γοφό της αλλά αυτό δεν φαίνεται ότι την εμποδίζει να χαίρεται τον έρωτα και διατηρείται σε φόρμα χάρι στο "καλό σεξ" που κάνει.

Η 71χρονη ηθοποιός που αποτέλεσε σύμβολο του σεξ το 1968, ως πρωταγωνίστρια στην ταινία "Μπαρμπαρέλα", αποκάλυψε την συνταγή της νεότητα της:

"Διαθέτω καλά γονίδια! Όμως έχω βάλει κι εγώ το χεράκι μου για να βελτιωθώ, χάρη στα σπορ, την υγιεινή διατροφή, το καλό σέξ και φυσικά χάρη στον Πλαστικό μου".

Συνεχίζοντας, η ηθοποιός τόλμησε να θίξει ένα θέμα ταμπού για την ηλικία της:

"Είμαι 71 χρονών και παρόλο που έχω πέσει ψυχολογικά από τότε αντιμετώπισα προβλήματα υγείας, γίνομαι περδίκι κάθε φορά που κάνω σεξ . Τώρα απολαμβάνω την ζωή καλύτερα και δεν θα ήθελα να ξαναγίνω νέα".

Η ηθοποιός που το 1982 κατάφερε να κάνει ρεκόρ πωλήσεων με την κασέτα γυμναστικής που κυκλοφόρησε, δεν μπορεί πλέον να ασκηθεί καθημερινά, εξαιτίας της πρόσφατης εγχείρησης. Παρόλα αυτά σκοπεύει να κατακτήσει τα Ιμαλάϊα τον επόμενο Οκτώβριο:

"Έχω κάνει εγχείρηση στην πλάτη και μπορώ να τρέξω μόνο με ελαστικό κορσέ. Το γόνατο μου είναι ψεύτικο και ο γοφός μου από τιτάνιο. Ο σκελετός μου καταρρέει και χρειάζομαι ανταλλακτικά για να περπατήσω και ανέβω στα Ιμαλάια. Στα 8.000 μέτρα το σώμα πρέπει να κινείται μαλακά", δήλωσε χαρακτηριστικά στην γερμανική εφημερίδα "Bild".

Η Τζέιν Φόντα δεν το βάζει κάτω και είναι γεμάτη όρεξη για ζωή. Σσκοπεύει μάλιστα, να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τέταρτη φορά με τον 67χρονο μουσικό Ρίτσαρντ Πέρι (Richard Perry).