Κρις Μπράουν: "Θέλουν να με δουν στην φυλακή"

11.11.2009
" Μπερδεμένος" δηλώνει ο Κρις Μπράουν(Chris Brown) για την εικόνα που έχει σχηματίσει ο κόσμος για το πρόσωπο του μετά τον ξυλοδαρμό της Ριάνα(Rihanna)

Μπερδεμένος δηλώνει ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) για την εικόνα που έχει σχηματίσει ο κόσμος για το πρόσωπο του, μετά τον ξυλοδαρμό της πρώην αγαπημένης του Ριάνα (Rihanna) και την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε η τελευταία στην εκπομπή "Good Morning America".

"Πιστεύω ότι οι μου θαυμαστές δεν έπαψαν να με αγαπούν και να με στηρίζουν. Bέβαια, υπάρχουν και άλλοι που θα ήθελαν να με δουν πίσω από τα σίδερα της φυλακής", είπε ο 20χρονος τραγουδιστής της R&B σε συνέντευξη που έδωσε στο μουσικό κανάλι MTV.

Ο Μπράουν έχει ήδη καταδικαστεί σε επιτήρηση και κοινωνική εργασία για την κακοποίηση της πρώην φίλης του, την παραμονή των Βραβείων Γκράμι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Από τη μεριά της, η 20χρονη Ριάνα μίλησε για πρώτη φορά δημόσια, για το ξύλο που έφαγε "από την πρώτη μεγάλη αγάπη της ζωής της", όπως αποκάλεσε τον Μπράουν την περασμένη εβδομάδα.

Ο Μπράουν ακούγοντας την δημόσια εξομολόγηση της Ριάνα, ένοιωσε για μια ακόμη φορά ντροπή. Όταν φέρνει στην μνήμη του εκείνη την μοιραία βραδιά, ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει πώς βγήκε τόσο εκτός ελέγχου και συμπληρώνει:

"Ακόμη αναρωτιέμαι γιατί έγινε ό,τι έγινε; Τι σκεφτόμουν; Πώς έκανα αυτό το λάθος;"

Τον τελευταίο χρόνο, ο νεαρός Κρις προσπαθεί να ξεπεράσει το γεγονός που στιγμάτισε την ζωή του:

"Μαθαίνω από τα λάθη μου! Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Αυτός είναι ο στόχος μου".

Το πρώην ζευγάρι, με αφορμή την κυκλοφορία των καινούργιων άλμπουμ και των δύο, έχουν γίνει το μήλο της έριδος από τα μίντια, που θέλουν να μάθουν τα πάντα το επεισόδιο του ξυλοδαρμού, που έκανε τον γύρο του κόσμου πριν εννέα μήνες.