Ασθματικός αποδείχτηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!

24.11.2009
Ένα μυστικό που φρόντιζε να κρύβει εδώ και χρόνια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Bechkam), αποκαλύφθηκε την διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα στον οποίο συμμετείχε στην Αμερική.

Ένα μυστικό που φρόντιζε να κρύβει εδώ και χρόνια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Bechkam), αποκαλύφθηκε την διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα στον οποίο συμμετείχε στην Αμερική.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον διάσημο ποδοσφαιριστή να κάνει εισπνοές με ειδική συσκευή που χρησιμοποιούν τα άτομα που υποφέρουν από κρίσεις άσθματος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογραφίες του Ντέιβιντ έκαναν τον γύρο του κόσμου, δίνοντας στο θέμα μεγάλες διαστάσεις.

Ο 34χρονος Μπέκαμ υποφέρει από άσθμα από την παιδική ηλικία, αλλά είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί θεραπεία δημόσια, ανέφερε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Sun.

"Οι φωτογραφίες αυτές μπορεί να εμπνεύσουν τα παιδάκια που πάσχουν από άσθμα και φοβούνται πως αυτό θα τους εμποδίσει να ακολουθήσουν τα όνειρά τους για αθλητικές διακρίσεις", σχολίαζε ένα άλλο δημοσίευμα στο βρετανικό Τύπο.

Θέση στο θέμα πήρε και ο εκπρόσωπος του διάσημου αστέρα που παραδέχτηκε:

"Ο Ντέιβιντ αντιμετωπίζει από μικρός μια ελαφριά μορφή άσθματος και περιστασιακά χρησιμοποιεί συσκευή εισπνοών".

Toν Κυριακάτικο αγώνα μεταξύ των ομάδων Λος Άντζελες Γκάλαξι (LA Galaxy) και Ρίαλ Σολτ Λέικ (Real Salt Lake) - στην διάρκεια του οποίου ο Μπέκαμ λαχάνιασε λίγο παραπάνω - παρακολούθησαν από τις κερκίδες η γυναίκα του Βικτόρια (Victoria) και ο 7χρονος γιος του Ρομέο (Romeo).

Ο ειδικός γιατρός για το άσθμα, Μάικ Τόμας (Mike Thomas) δήλωσε σχετικά με το θέμα στην εφημερίδα Sun:

"Η εικόνα του Ντέιβιντ Μπέκαμ να κάνει εισπνοές από την ειδική συσκευή, αποδεικνύει πως το άσθμα δεν σταματάει τον ανταγωνισμό σε υψηλό επίπεδο".

Τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τον Μπέκαμ, που θα αναγκαστεί να αποχωριστεί την οικογένειά του για έξι μήνες, ύστερα από τον δανεισμό του στην ιταλική ποδοσφαιρική ομάδα Μίλαν (Milan).