Αϊβάζης-Κορινθίου: τους δίνουν 100.000 ευρώ;

04.10.2010
Τη μεγάλη δημοτικότητα του ζεύγους Αϊβάζη - Κορινθίου «έβαλε» στο μάτι μεγάλη διαφημιστική εταιρεία και τους προσφέρει 100.000 ευρώ! Ο λόγος; Να τους απασχολήσει για... μία μόνο ημέρα. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι στην πρόταση που τους έγινε υπήρχε ως όρος στο συμβόλαιο να εμφανιστούν με την κόρη τους Ισμήνη.

Από την αρχή του καλοκαιριού μεγάλη διαφημιστική εταιρεία πολιορκεί για χάρη γνωστής εταιρείας παιδικών τροφών τον Γιάννη Αϊβάζη, προκειμένου να του αποσπάσει ένα «ναι». Μια θετική απάντηση που θα τον έκανε πλουσιότερο κατά 100.000 ευρώ, αφού του πρότειναν να παίξει σε διαφημιστικό μαζί με τη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου, αλλά και την κόρη τους Ισμήνη.

Λαμπεροί και ταλαντούχοι και οι δύο, έχουν δημιουργήσει μια οικογένεια που πολλοί θα ζήλευαν. Τι πιο έξυπνο, σκέφτηκαν στη διαφημιστική εταιρεία, από το να τους προτείνουν να παίξουν ως οικογένεια διαφημίζοντας ένα παιδικό προϊόν... Σίγουρα το ποσό που τους προσφέρθηκε είναι δελεαστικό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να εκμεταλλευτούν την κόρη τους, προκειμένου να το αποκτήσουν. Τελικά, δεν είναι τυχαίο που το ζευγάρι είναι τόσο αγαπητό στον κόσμο!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ