Έκλεψαν τα ρούχα της Βικτόρια Μπέκαμ!

08.12.2009
Σχεδιασμένη επίθεση δέχθηκε η επιχείρηση μόδας της Βικτόρια Μπέκαμ αφού άγνωστοι έβαλαν στόχο την καινούργια της κολεξιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2010, κλέβοντας 75 φορέματα.

Σχεδιασμένη επίθεση δέχθηκε η επιχείρηση μόδας της Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham), αφού άγνωστοι έβαλαν στόχο την καινούργια της κολεξιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2010, κλέβοντας 75 φορέματα.

Δύο άντρες φαίνεται να έδρασαν βάσει καλοστημένου σχεδίου. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η σπείρα των δύο ανδρών παρακολούθησε το ταξίδι του φορτηγού που μετέφερε τα φορέματα, το οποίο ξεκίνησε από την έδρα της εταιρείας στο Λονδίνο με κατεύθυνση το αεροδρόμιο Xiθροου (Heathrow).

Από εκεί, το πολύτιμο εμπόρευμα πέταξε για την Νέα Υόρκη και την άλλη μέρα - στην διάρκεια του δρομολογίου της διανομής στα μεγάλα πολυκαταστήματα - οι κλέφτες βρήκαν την ευκαιρία να χτυπήσουν.

Επιστρέφοντας μετά από μια στάση, ο οδηγός του φορτηγού βρήκε τις κλειδαριές σπασμένες. Πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι συνέβη, δύο άντρες πετάχτηκαν από μέσα και τον χτύπησαν με τις κούτες που κρατούσαν στα χέρια τους, τραυματίζοντας τον ευτυχώς ελαφρά.

"Ήταν οργανωμένο σχέδιο. Οι κλέφτες πίστευαν πως θα βγάλουν μια περιουσία πουλώντας τα φορέματα στην μαύρη αγορά", δήλωσε άνθρωπος της εταιρείας στην εφημερίδα "The Mirror".

Όταν πληροφορήθηκε το δυσάρεστα νέα, το πρώην "Spice Girl" σοκαρίστηκε αλλά έδωσε προτεραιότητα στην κατάσταση της υγείας του οδηγού.

Ο εκπρόσωπος του ζεύγους Μπέκαμ διαβεβαίωσε πως η νέα κολεξιόν για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2010, θα βρίσκεται εγκαίρως στις βιτρίνες της Νέας Υόρκης.