Γκρίζαρε η Κέιτ Μος

28.01.2010
Μία καταστροφική βαφή έκανε την Κέιτ Μος (Kate Moss) να εμφανιστεί σε επίσημη εκδήλωση με γκρίζες τούφες στα μαλλιά της.


Μία καταστροφική βαφή έκανε την Κέιτ Μος (Kate Moss) να εμφανιστεί σε επίσημη εκδήλωση με γκρίζες τούφες στα μαλλιά της.

Ή το γιαγιαδίστικο στυλ έγινε ξαφνικά της μόδας, ή ο κομμωτής της ήταν λίγο απρόσεκτος με τις ανταύγειες της. Αλλιώς δεν μπορούν να εξηγηθούν οι γκρίζες ραβδώσεις που.. παρουσίασε το σούπερ μόντελ ανάμεσα στα ξανθά μαλλιά της στην προώθηση νέας σειράς τσαντών που λανσάρει η ίδια, την Τετάρτη στο Παρίσι.

Όχι και το πιο κολακευτικό λουκ για την 36χρονη Κέιτ, αλλά με δεδομένης της ιδιότητάς της ως trendsetter, μην απορήσετε αν το δείτε πολύ σύντομα να γίνεται... μόδα.

Φορώντας ένα μίνι δανδελένιο μαύρο φόρεμα και μαύρες γόβες στιλέτο με την υπογραφή του Louboutin, επέδειξε τα πολύ εντυπωσιακά πόδια της καθώς έφτασε στο ξενοδοχείο "Ritz" στο Παρίσι.

Συνοδευόμενη από τον αρραβωνιαστικό της Τζέιμι Χινς (Jamie Hince) ήταν όλο χαμόγελα καθώς πόζαρε συζητώντας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Longchamp, Ζαν Κασεγκρέν (Jean Cassegrain) και την Καλλιτεχνική Διευθύντρια Σοφί Ντελαφοντέν (Sophie Delafontaine).

Η Μος σχεδίασε μια συλλογή από τσάντες για τη γνωστή γαλλική εταιρεία Longchamp που περιλαμβάνει όλα τα είδη και χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: Rock'n'Casual, Rock'n'Travel και Rock'n'Glam.

Η φίρμα είναι κυρίως γνωστή για την Pliage σειρά της, που περιλαμβάνει νάιλον και δερμάτινες τσάντες με δερμάτινο καπάκι, σε όλα τα χρώματα και τα μεγέθη. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία από τις πιο δημοφιλείς τσάντες σε όλο τον κόσμο από το λανσάρισμά της στη δεκαετία του '90, αφού κάθε χρόνο πουλάει περίπου 2,5 εκατομμύρια κομμάτια.

Η Κέιτ είπε ότι η ιδανική τσάντα για εκείνη πρέπει να είναι άνετη και ελαφριά, και πρόσθεσε: "Κουβαλάω πάντα τόσα πράγματα που οι τσάντες μου ξεχειλίζουν".

Έχοντας δουλέψει ως μοντέλο για την 52χρονη εταιρεία τα τελευταία 4 χρόνια, η Μος είπε ότι ένιωσε πολύ άνετα όταν πέρασε πίσω από τη σκηνή, ως σχεδιάστρια. "Τα πάμε πολύ καλά. Ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για μένα", σχολίασε.

Η διαφημιστική καμπάνια τρέχει με τα μηνύματα όπως: "Δεν εύχεσαι η τσάντα σου να ήταν σαν της Κέιτ;", ή "Η Κέιτ δεν είναι μια πλαστική τσάντα" και "Η Μος μου φέρνει όλα τα αγόρια στην αυλή". Η ίδια η Κέιτ θα βοηθήσει πάρα πολύ στην προώθηση της σειράς. Ήδη κυκλοφορεί στο YouTube ένα βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, με σκηνές πίσω από τις κάμερες μία ιδιαίτερα σέξι φωτογράφησής της.

Και φυσικά η συλλογή που βγαίνει στα καταστήματα της Longchamp, καθώς και σε ειδικές προθήκες σε πολυκαταστήματα στις 11 Φεβρουαρίου, δεν πρόκειται να είναι η μία και μοναδική για την Κέιτ, αφού ο Κασεγκρέν είπε ότι στοχεύει σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία μεταξύ τους.

Η Κέιτ είχε μια πολύ γεμάτη μέρα στο Παρίσι, όπου αυτές τις μέρες φιλοξενεί την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής, καθώς βρήκε την ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο με την παλιά της φίλη, Στέλα ΜακΚάρτνεϊ (Stella MacCartney).

Συγκεκριμένα παρακολούθησε τη συλλογή της σχεδιάστριας για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα, η οποία παρουσιάστηκε στη Βρετανική Πρεσβεία. Η Κέιτ έδειχνε φρέσκια και χαρούμενη και εμφανίστηκε στο σόου φορώντας ένα πράσινο τζάκετ επάνω από μαύρο τοπάκι, τζιν και μπότες σουέτ.

Η Κέιτ είχε πάρει μέρος σε επίδειξη που έκανε η Στέλα όταν ήταν ακόμη απλή φοιτήτρια στο St Martin's College of Art and Design στο Λονδίνο. Στο ίδιο σόου είχαν λάβει μέρος η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) και η Γιασμίν Λε Μπον (Yasmin Le Bon).

Σήμερα, περίπου 15 χρόνια μετά, η ΜακΚάρτνεϊ είναι μια επιτυχημένη σχεδιάστρια που παρουσιάζει κάθε σεζόν τη δουλειά της με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Πέρσι, η Κέιτ παρουσίασε την ανοιξιάτικη κολεξιόν της σε μια καμπάνια που φωτογράφισε ο Ράιαν ΜακΓκίνλεϊ (Ryan McGinley) στο Πουέρτο Ρίκο.

Η Κέιτ Μος και ο Τζέιμι Χινς της έμειναν στο "Ritz". Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε νωρίτερα αυτό τον μήνα όταν ο κιθαρίστας των The Kills της έκανε πρόταση την ημέρα των γενεθλίων της.