Πολιορκία με πριόνι...

21.01.2008
Τι τραβάει και δεν το μαρτυράει κι αυτός ο Γιώργος Μαζωνάκης Στενή πολιορκία από το «Σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι», ή κατά κόσμον Θανάση Ηλία.
Τι τραβάει και δεν το μαρτυράει κι αυτός ο Γιώργος Μαζωνάκης Στενή πολιορκία από το «Σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι», ή κατά κόσμον Θανάση Ηλία.

Το ταλέντο της Αννίτας Πάνια έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο στο γνωστό τραγουδιστή, αφού, πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, έξω από το καμαρίνι του Γιώργου βρίσκεται, προτείνοντάς του να συνεργαστούν σ' ένα ντουέτο. Ο Γιώργος αρχικά, προκειμένου να γλιτώσει από το ταλέντο, τον άκουσε και του είπε ότι θα τον ειδοποιήσει αν βρεθεί κάτι καλό που να ταιριάζει με τις φωνές τους. Ζήτησε από τον Θανάση να αφήσει το τηλέφωνό του σ' ένα συνεργάτη του και του είπε ότι, όταν ερχόταν η ώρα, θα του τηλεφωνούσε ο ίδιος. Πριν κλείσει, όμως, η εβδομάδα, ο κ. Ηλίας βρέθηκε πάλι στο καμαρίνι του Γιώργου, λέγοντάς του τα ίδια πράγματα. Και η δεύτερη συνάντηση κύλησε ομαλά.

Από την τρίτη φορά, που έτυχε να είναι η αμέσως επόμενη μέρα, τα πράγματα άλλαξαν, καθώς ο Γιώργος άρχισε να εκνευρίζεται. Ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο, το οποίο όμως δεν φάνηκε να πτοεί τον Θανάση, που πλέον δεν καταφέρνει να δει τον Γιώργο στο καμαρίνι του διότι του έχει απαγορευτεί η είσοδος. Βέβαια, εκείνος όταν βρίσκει την ευκαιρία πηγαίνει ως θαμώνας στο «Fever», το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, και την ώρα που οι άλλοι πετούν λουλούδια εκείνος στέλνει σημειώματα με μορφή σαϊτας!