Οι τελευταίες εξελίξεις στο σίριαλ των Κόουλ

02.03.2010
Αυτές τις μέρες, η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) τριγυρίζει περίλυπη καθώς ο έξαλλος Άσλεϊ (Ashley) φωνάζει: "Η ζωή μου καταστράφηκε".


Αυτές τις μέρες, η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) τριγυρίζει περίλυπη καθώς ο έξαλλος Άσλεϊ (Ashley) φωνάζει: "Η ζωή μου καταστράφηκε".

Η γνωστή τραγουδίστρια εθεάθη με έντονα μαύρη διάθεση χθες το βράδυ καθώς έφευγε από το στούντιο παραγωγής όπου είχε μόλις περάσει εννέα ώρες γυρίζοντας μια τηλεοπτική διαφήμιση για σαμπουάν της φίρμας L'Oreal.

Η δουλειά φαίνεται όμως ότι δεν έκανε το μυαλό της να ξεφύγει από το θέμα που τη βαραίνει τόσο πολύ και δεν είναι άλλο από τον χωρισμό της.

Ούτε όμως και ο Άσλεϊ είναι σε καλύτερη μοίρα. Εθεάθη μάλιστα χωρίς τη διαμαντένια βέρα του, γεγονός που κάνει το τέλος του σχεδόν τεσσάρων ετών γάμου του πιο οριστικό.

Ο 29χρονος άσσος της Τσέλσι ήταν σε κακό χάλι χθες στην Γαλλική κλινική όπου δέχεται θεραπεία για τον σπασμένο του αστράγαλο. Έλεγε μάλιστα ότι η ζωή του καταστράφηκε.
Ο Κόουλ, βγήκε στο μπαλκόνι του δωματίου του για λίγο. Φίλοι του είχαν αποκαλύψει ότι έμενε συνέχεια μέσα στέλνοντας μηνύματα στο κινητό της γυναίκας του, εκλιπαρώντας για επανασύνδεση.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον χωρισμό τους, όμως, ούρλιαξε: "Άντε γ*****! Γιατί δεν με αφήνετε ήσυχο; Η ζωή μου καταστράφηκε".

Πριν από το χθεσινό αυτό ξέσπασμα, κάποιοι κοντινοί του άνθρωποι είχαν προσπαθήσει να παρουσιάσουν μια πιο συμπαθητική εικόνα για το όλο ζήτημα, λέγοντας ότι ήταν απλά αναστατωμένος για τον χωρισμό και προσπαθούσε απεγνωσμένα να πείσει την Σέριλ να δώσει στη σχέση τους μια ακόμη ευκαιρία. Μια πηγή ανέφερε: "Ο Ας δεν το περίμενε και έχει κλειστεί στον εαυτό του".

Αυτόπτες μάρτυρες από την κλινική αποκάλυψαν στην "Daily Mail" ότι ο ποδοσφαιριστής μένει "κολλημένος στο κινητό του τηλέφωνο" μεταξύ των θεραπειών του. "Περνάει την περισσότερη ώρα στέλνοντας μηνύματα και τηλεφωνώντας στην οικογένειά του", αναφέρουν συγκεκριμένα.

Και συνεχίζουν: "Φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένος. Είχε όμως τόσο πολύ χρόνο να σκεφτεί όλα όσα έγιναν, που δεν τον βοηθά και πολύ. Το περνά όμως μόνος του. Κανείς από την οικογένειά του δεν τον επισκέφτηκε και με την 'απαγόρευση της κυκλοφορίας' που ισχύει στην κλινική είναι κατά κάποιον τρόπο αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο.

"Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι τρομερά μοναχικό. Φαίνεται πως το μόνο που τον νοιάζει είναι να διορθώσει τα πράγματα στο σπίτι του και σχεδόν ούτε που μιλάει σε κανέναν άλλο. Θυμίζει μικρό παιδί που έχει χαθεί".

Αναμένεται ότι ο λαβωμένος αμυντικός θα μείνει στην κλινική αυτή για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sun", η Σέριλ συμφώνησε να τον συναντήσει την επόμενη εβδομάδα, αλλά θα του δώσει μόνο 15 λεπτά. Σημειώνεται όμως, ότι δεν έχει κάνει ακόμη τα κατάλληλα βήματα για να κινήσει επίσημα τις διαδικασίες του διαζυγίου. Δεν έχει μιλήσει ακόμη με δικηγόρους.

Το 2008, ο Άσλεϊ είχε καταφέρει να πείσει τη γυναίκα του να μείνει μαζί του όταν η σύντομη σχέση που είχε με την κομμώτρια Έιμι Γουόλτον (Aimee Walton) βγήκε στο φως.

Φίλοι της απατημένης συζύγου όμως, συμπεριλαμβανομένου και του συν-κριτή της στο X Factor Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell), φαίνεται ότι την έχουν κάνει θεά να μην υποκύψει σε καμία ανάλογη έκκληση αυτή τη φορά.

Μάλιστα, ο Κάουελ φέρεται να της έχει πει: "Έφτασε ο καιρός να σκεφτείς και το εαυτό σου, μικρή. Του έχεις δώσει αρκετές ευκαιρίες".

Την περασμένη εβδομάδα, η 26χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τον άντρα της καθώς τέσσερις γυναίκες εμφανίστηκαν λέγοντας ότι είχαν σχέση μαζί του. Και μία πέμπτη υποστήριξε ότι ο άτακτος σύζυγος, της έστελνε γυμνές φωτογραφίες του μέσω κινητού.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο "καημένος" ο Άσλεϊ έπρεπε να παρακολουθεί (επειδή λόγω του τραυματισμού του δεν συμμετείχε στο παιχνίδι) τους συμπαίκτες του να χάνουν με το ατιμωτικό 2-4 από την Μάντσεστερ Σίτι μέσα στην έδρα τους!

Η Σέριλ πέρασε πολύ άσχημα μετά τις αποκαλύψεις για τις απιστίες του συζύγου της και φαίνεται ότι προετοιμάζεται για ένα διαζύγιο, που όμως, όπως έχει εκμυστηρευτεί σε φίλους της δεν θα είναι τρανταχτό.

Συγκριμένα είπε ότι δεν σκοπεύει να ζητήσει τίποτα από τον άντρα της και ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ακολουθήσει τα βήματα της Χέδερ Μιλς (Heather Mills) η οποία πολέμησε σκληρά για ένα μερίδιο της περιουσίας του Πολ Μακ Κάρτνεϊ (Paul McCartney) μετά τον δικό τους χωρισμό.

Χθες το βράδυ, η Σέριλ Κόουλ, εθεάθη να βγαίνει από τη βίλα της στο πίσω μέρος μιας Μερσεντές, με όψη φανερά στεναχωρημένη και εξαντλημένη.

Περνάει τις μέρες της χωρίς να βγει από το σπίτι, έχοντας μοναδική παρηγοριά τη μητέρα της, Τζόαν Κάλαχαν (Joan Callaghan).

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε στον χωρισμό της κόρης της από τον άντρα της, η κυρία Κάλαχαν αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ακύρωσε όλες τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις που είχε προγραμματίσει για να προωθήσει το νέο της σινγκλ με τίτλο " Parachute", το οποίο κυκλοφορεί στις 15 Μαρτίου. Μοναδική της έξοδος ήταν την Παρασκευή το βράδυ, όταν πήγε στο London's O2 Arena για να παρακολουθήσει συναυλία της Lady Gaga.

Πολλοί θαυμαστές και θαυμάστριές της συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι τις όλες αυτές τις μέρες, εκδηλώνοντας έτσι τη συμπαράστασή τους στην αγαπημένη τους ερμηνεύτρια.