Πάλι έριξε τις σφαλιάρες της η Ναόμι

03.03.2010
Ένας άντρας που προσλήφθηκε ως οδηγός της 39χρονης καλλονής, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι εκείνη του επιτέθηκε από το πίσω κάθισμα του πολυτελούς SUV που οδηγούσε την Τρίτη το απόγευμα.


Ένας άντρας που προσλήφθηκε ως οδηγός της 39χρονης καλονής, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι εκείνη του επιτέθηκε από το πίσω κάθισμα του πολυτελούς SUV που οδηγούσε την Τρίτη το απόγευμα.

Η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) που -σύμφωνα πάντα με τον οδηγό της- μετά την επίθεση βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και το έσκασε τρέχοντας στο κέντρο του Μανχάταν, δεν θα αντιμετωπίσει τελικά κατηγορίες.

Σε συνεργασία με το γραφείο του εισαγγελέα, η αστυνομία της Νέας Υόρκης, εξέδωσε μια αναφορά για παρενόχληση, η οποία όμως δεν επισείει καμία τιμωρία. Ο λόγος είναι απλά ότι δεν υπήρξε κάποιος αστυνομικός που να έγινε μάρτυρας στο συμβάν μεταξύ της οξύθυμης Ναόμι και του οδηγού της. Οπότε (αυτή τη φορά τουλάχιστον) το διάσημο μοντέλο δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τυχόν σύλληψη.

Ο οδηγός, ο οποίος εργάζεται επίσης για τον φίλο της Κάμπελ, το Ρώσο πολυεκατομυριούχο Βλαντιμίρ Ντορόνιν (Vladimir Doronin), αποφάσισε να μην κινήσει το θέμα νομικά.

Νωρίτερα την Τρίτη, ο άντρας είχε πει στην αστυνομία ότι καθώς οδηγούσε η Ναόμι του επιτέθηκε από πίσω και το κεφάλι του χτύπησε στο τιμόνι του αυτοκινήτου "χαρίζοντάς" του έναν ωραιότατο μώλωπα στο δεξί μάτι. Σταμάτησε το αυτοκίνητο εκεί που ήταν, στην καρδιά του Μανχάταν, και βγήκε έξω για να μιλήσει με κάποιον τροχονόμο που είδε, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία. Η Κάμπελ δεν ήταν εκεί όταν έφτασε το περιπολικό. Το είχε σκάσει με τα πόδια!

Η "γαζέλα της πασαρέλας" δεν μίλησε στην αστυνομία, αλλά βοηθός της πήγε στο αστυνομικό τμήμα όπου ο οδηγός έδωσε την κατάθεσή του. Ο Τζεφ Ράιμοντ (Jeff Raymond) εκπρόσωπος του μοντέλου είπε ότι αν χρειαστεί, η Κάμπελ θα συνεργαστεί με την αστυνομία.

"Καλό θα ήταν να μην βιαστεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα", είπε ο Ράιμοντ. "Η Ναόμι θα συνεργαστεί οικιοθελώς και να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει μόνο αυτό που φαίνεται, σε αυτή την ιστορία".

Ο 27χρονος οδηγός, που όπως προκύπτει είχε προσληφθεί μόνο για εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα, κατέθεσε ότι παρέλαβε την Κάμπελ από ένα ξενοδοχείο στο Μανχάταν και την πήγαινε στα Στούντιο Αστόρια, που βρίσκεται στο Κουίνς.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η οξύθυμη καλλονή είχε ανάλογα μπλεξίματα με τον νόμο.

Τον Ιούνιο του 2008 είχε παραδεχτεί την ενοχή της στις κατηγορίες που την ήθελαν να έχει βρίσει, κλωτσήσει και σφαλιαρίσει υπαλλήλους της ασφάλειας στο αεροδρόμιο Χίθροου, εξαιτίας κάποιας βαλίτσας της που δεν έβρισκαν. Τότε, είχε καταδικαστεί σε 200 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Επίσης, επί μία εβδομάδα το 2007, σφουγγάριζε πατώματα και καθάριζε τουαλέτες (!) σε γκαράζ σκουπιδιάρικων στο Μανχάταν, μετά την καταδίκη που ακολούθησε τη δίκη για επίθεση στην υπηρέτριά της.

Το 2000, η Κάμπελ είχε παραδεχτεί την ενοχή της για την επίθεση σε βοηθό της για την οποία κατηγορήθηκε στο Τορόντο. Η κοπέλα είχε καταθέσει ότι το μοντέλο την είχε χτυπήσει με τον κινητό της τηλέφωνο στο κεφάλι.

Αρκετές ακόμη πρώην υπάλληλοί της την έχουν μηνύσει για βίαιη συμπεριφορά. Μερικές από αυτές τις υποθέσεις τακτοποιήθηκαν ήσυχα με συμφωνία των δύο πλευρών.

Σημειώνουμε ότι η Βρετανίδα καλλονή, έγινε ένα από τα διασημότερα μοντέλα του κόσμου αφού ανακαλύφθηκε σε ηλικία 15 ετών. Ακόμη είναι, δε, περιζήτητη στις πασαρέλες.