Η Μπρίτανι Μέρφι τα αφήνει όλα στη μαμά της

02.03.2010
Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου TMZ, όλη η περιουσία της αδικοχαμένης ηθοποιού, πηγαίνει στη μητέρα της, Σάρον (Sharon).


Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου TMZ, όλη η περιουσία της αδικοχαμένης ηθοποιού, πηγαίνει στη μητέρα της, Σάρον (Sharon).

Πηγές αναφέρουν ότι χρόνια πριν παντρευτεί, η Μπρίτανι Μέρφι (Brittany Murphy) είχε γράψει μια ιδιόχειρη διαθήκη, με βάση την οποία αφήνει τα πάντα στη μαμά της. Η διαθήκη αυτή είχε ασφαλιστεί στο χρηματοκιβώτιο του μάνατζέρ της.

Ο σύζυγος της, Σάιμον Μόντζακ (Simon Monjack) είπε στο TMZ, ότι μετά τον γάμο τους, η Μπρίτανι είχε κάνει το προσχέδιο μιας, άλλης επίσημης διαθήκης, καθώς επίσης και ένα καταπίστευμα. Ο Σάιμον λέει ότι σύμφωνα και με αυτό το σχέδιο, ολόκληρη η περιουσία της, πηγαίνει στην πεθερά του, Σάρον.

Ο Μόντζακ τονίζει ότι, κατόπιν δικής του επιθυμίας, στην διαθήκη αυτή, έγραψε συγκεκριμένα το εξής: "Είμαι παντρεμένη με τον Σάιμον Μόντζακ, τον οποίο σκόπιμα έχω αφήσει έξω από αυτή τη διαθήκη".

Σύμφωνα με το τελευταίο επίσημο ανακοινωθέν από το γραφείο του ιατροδικαστή, η Μέρφι, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στις 20 Δεκεκβρίου, πέθανε από πνευμονία, άρα από φυσικά αίτια. Ο θάνατός της ήταν ένα ατύχημα που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.