«Ο Έκτορας έκανε ό,τι μπορούσε»

26.03.2010
Συγκλονισμένος είναι ο Έκτορας Μποτρίνι με την αυτοκτονία του Μιχάλη Μπόφου, που τον περασμένο Οκτώβριο είχε ζητήσει τη βοήθειά του προκειμένου να σώσει το εστιατόριό του.

Συγκλονισμένος είναι ο Έκτορας Μποτρίνι με την αυτοκτονία του Μιχάλη Μπόφου, που τον περασμένο Οκτώβριο είχε ζητήσει τη βοήθειά του προκειμένου να σώσει το εστιατόριό του. Ο διάσημος σεφ είχε αναπτύξει φιλική σχέση τόσο μαζί του όσο και με το συνέταιρό του, Πασχάλη Ιωάννου, και είχε προσπαθήσει να τους βοηθήσει και μετά το τέλος της εκπομπής. Αυτό θα κάνει και τώρα.

Όπως μας αποκάλυψε ο Πασχάλης Ιωάννου, ο Έκτορας Μποτρίνι του ζήτησε να συναντηθούν, για να τον βοηθήσει να ξαναλειτουργήσει την επιχείρηση που αποτελούσε το μεγάλο όνειρο του ίδιου και του Μιχάλη.

Ο ιδιοκτήτης του «Μπλε χταποδιού» τονίζει ότι έχει 15 μέρες διορία για να φέρει τα πάνω κάτω, βάζει τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Μιχάλη Μπόφο πιεσμένο από τους τοκογλύφους και ζητάει από τον κόσμο να αγκαλιάσει το μαγαζί προκειμένου να βοηθηθεί και η οικογένεια του αδικοχαμένου συνεταίρου του.

Είναι αλήθεια ότι ο Έκτορας Μποτρίνι προσπάθησε να σας βοηθήσει και μετά το τέλος της εκπομπής;

«Βεβαίως, κάποια στιγμή μας έστειλε και σεφ».

Είχατε αναπτύξει φιλική σχέση μαζί του;

«Ναι, είναι πολύ καλός άνθρωπος ο Έκτορας».

Επικοινώνησε μαζί σας;

«Βεβαίως, είναι συγκλονισμένος ο άνθρωπος. Έχουμε κανονίσει και κάποια συνάντηση για να συζητήσουμε τα περαιτέρω προβλήματα».

Τι πιστεύετε ότι έφταιξε και είχαμε αυτή την πολύ δυσάρεστη εξέλιξη;

«Είναι πολύ προσωπική ερώτηση αυτή και δεν θα ήθελα να απαντήσω».

Εσείς θα συνεχίσετε στο μαγαζί;

«Αν και το ρισκάρω, θα το στηρίξω όσο μπορώ. Ήταν το όνειρο του συνεταίρου μου και το δικό μου, τι συζητάμε τώρα; Τσάμπα έφυγε το παιδί. Έχω 15 μέρες διορία. Αν μπορώ να φέρω τα πάνω κάτω, θα το κρατήσω το μαγαζί! Αλλιώς... τα έχασα όλα».

Έχει κυκλοφορήσει μια φήμη ότι υπήρχε πρόβλημα με τοκογλύφους...

«Όχι, καμία σχέση, δεν ισχύει αυτή η φήμη. Κάποια στιγμή θα μιλήσω γι’ αυτά, αλλά τώρα δεν είναι κατάλληλη ώρα».

Δεν είχατε φτάσει δηλαδή σε αυτό το σημείο;

«Όχι, καμία σχέση».

Σας εύχομαι καλή επιτυχία από εδώ και πέρα.

«Βοηθήστε μας, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Εφόσον έχετε τη δύναμη του περιοδικού, διαφημίστε το μαγαζί, να το αγκαλιάσει ο κόσμος. Είναι πλέον κοινωνικό το πρόβλημα, για να μπορεί μέσα από αυτό να βοηθηθεί και η οικογένειά του. Αν θέλετε να κάνετε ένα καλό, γράψτε για το μαγαζί. Δεν ζητάμε ελεημοσύνη, απλώς να δουλέψουμε θέλουμε, για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις. Το ?Μπλε χταπόδι? βρίσκεται στο Κερατσίνι, στην οδό Διγενή Ακρίτα 31».

Αν δεν κάνω λάθος, έχετε αλλάξει τηλέφωνο;

«Δεν το έχουμε αλλάξει. Είναι κομμένο εδώ και τρεις μήνες. Αυτή είναι η αλήθεια, σε αυτό το σημείο έχουμε φτάσει».

Υπάρχει περίπτωση να έρθει ξανά ο Έκτορας Μποτρίνι με την κάμερα στο μαγαζί προκειμένου να γίνει διαφήμιση;

«Μου είπε ότι θα με βοηθήσει και έχουμε κανονίσει να συναντηθούμε. Το τι έχει στο μυαλό του δεν το γνωρίζω».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ