Ο γύρος του κόσμου σε 80 λεπτά

12.04.2010
Το μπαλέτο Bejart Ballet Lausanne μάγεψε για άλλη μια φορά το αθηναϊκό κοινό που παραβρέθηκε στο Θέατρο «Badminton» σε μια παράσταση για τις ανάγκες της ένωσης Μαζί για το παιδί.

Το μπαλέτο Bejart Ballet Lausanne μάγεψε για άλλη μια φορά το αθηναϊκό κοινό που παραβρέθηκε στο Θέατρο «Badminton» σε μια παράσταση για τις ανάγκες της ένωσης Μαζί για το παιδί. Οι θεατές ταξίδεψαν μέσα από τη μουσική, το χορό και το φως στην Αίγυπτο, στη Βενετία, στις Ινδίες, στην Κίνα και στη Βραζιλία, πραγματοποιώντας «Το γύρο του κόσμου σε 80 λεπτά» όπως υποσχόταν και ο τίτλος της παράστασης.

Η ατμόσφαιρα δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παρά μαγική, με τους χορευτές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής και το κοινό να χειροκροτεί καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Γνωστά πρόσωπα της κοσμικής ζωής, μέλη της ένωσης και μη, έδωσαν το «παρών» συνδράμοντας έτσι στις προσπάθειες της ένωσης Μαζί για το παιδί, η οποία αποτελεί «ομπρέλα» για 10 φιλανθρωπικές οργανώσεις που βρίσκονται δίπλα σε περισσότερα από 5.000 παιδιά ετησίως.