Το απόλυτο fashion event

27.04.2010
Για άλλη μια φορά ο Λάκης Γαβαλάς απέδειξε ότι το σόου του είναι το απόλυτο fashion event της χρονιάς. Μια βραδιά πολύχρωμη, όπως το εκκεντρικό προφίλ του γνωστού επιχειρηματία μόδας.

Για άλλη μια φορά ο Λάκης Γαβαλάς απέδειξε ότι το σόου του είναι το απόλυτο fashion event της χρονιάς. Μια βραδιά πολύχρωμη, όπως το εκκεντρικό προφίλ του γνωστού επιχειρηματία μόδας. Όπως μου ανέφερε και γνωστός σχεδιαστής κατά την είσοδό μας, είναι πλέον το μοναδικό σόου που συνδυάζει τους celebrities και τους κοσμικούς με το πολύ κοινό. Συνήθως ή το ένα θα έχεις ή το άλλο (ή εντελώς prive, που θα έρθει ο «καλός» κόσμος -30 άτομα το πολύ-, ή μαζικό, που θα χάσεις την γκλαμουριά)! Ο Λάκης έχει και τα δύο: κοινό, που στριμώχνεται και ανεβαίνει στα κάγκελα για να διαπιστώσει εάν η καμπάνα με πόδια είναι όντως η Μελέτη, αλλά και celebrities, οι οποίοι με ξινισμένη μούρη αποδέχονται να καθίσουν στη δεύτερη (και τρίτη και τέταρτη...) σειρά.

Φέτος το concept ήταν τα κοσμήματα και έμπαινες στο κλίμα από την πρόσκληση, η οποία ήταν ένα Jewelry box που περιείχε το μαγικό VIP pass... ένα δαχτυλίδι! Εξίσου bling-bling ήταν και η αποθήκη στην οδό Πέτρου Ράλλη. Είχε μεταμορφωθεί from the scratch σε ένα χώρο που θα μπορούσε άνετα να γινόταν ένα super underground concert. Μισό λεπτό... αυτό δεν έγινε; Ο Λάκης Γαβαλάς, δανειζόμενος στοιχεία από το fashion rocks, έντυσε την επίδειξη μόδας του με ροκ μουσική... live από τους emigre! Το αποτέλεσμα; Μια ροκ επίδειξη μόδας που δύσκολα θα ξεχαστεί! Το μόνο που ήταν λίγο παράδοξο ήταν τα μοντέλα, καθώς ενώ ο frontman τα έδινε όλα, αυτά πήγαιναν σαν ζόμπι με κατάθλιψη!