Πρεμιέρα στο L.A.

13.05.2010
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο Τζον Φαβρό, ο Μίκι Ρουρκ, ο Ντον Τσιντλ, η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Σκάρλετ Γιόχανσον έδωσαν το «παρών» στην ταινία «Iron Man 2», που, σύμφωνα με τους ειδικούς, αναμένεται να σπάσει ταμεία!

Από τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ-ΡΩΜΑΝΟ ΛΙΖΑΡΔΟ

Μια πρεμιέρα διαφορετική από τις άλλες πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες για το πολυαναμενόμενο σίκουελ της ταινίας «Iron Man». Φανερά κουρασμένος, αλλά με μεγάλη χαρά που η ταινία είχε την αποδοχή που αναμενόταν, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μασούσε τα λόγια του με ένα πνιχτό «νυστάζω... δεν κατάφερα να κοιμηθώ χθες βράδυ» στον Τζον Φαβρό. Ο Μίκι Ρουρκ, πάλι, είχε σηκωθεί ήδη από πολύ πρωί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δημοσιότητας: «Στο "Iron Man 2" συνεργάστηκα με εύκολους ανθρώπους που ήξεραν τι ήθελαν. Μου είχε λείψει να συμμετέχω σε γυρίσματα που στην ερώτηση ?θα μπορούσα να έχω έναν καπουτσίνο? η απάντηση ήταν ?τι τύπο καπουτσίνο θα θέλατε?».

Στην ταινία ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έχει ένα απίστευτο ερωτικό φιλί με μία από τις δύο γνωστές συμπρωταγωνίστριές του, την Γκουίνεθ Πάλτροου, για την οποία ανέφερε: «Αισθάνθηκα τελείως ξεφτίλας! Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα χείλη μου από πάνω της». Η ίδια η Πάλτροου συμπλήρωσε πως «μάλλον εγώ το βρήκα πιο αστείο, αφού στη σκηνή είχα μπάστακα και τη γυναίκα του και τον άντρα μου»!

Η Σκάρλετ Γιόχανσον, σε ένα ρόλο γυναίκας-αίλουρου, αιθάνθηκε υποχρεωμένη να ευχαριστήσει την Γκουίνεθ Πάλτροου που η χαρισματική της παρουσία έκανε διπλά πιο σέξι τη δική της ηρωίδα: «Οι ηρωίδες μας είναι σαν αυτές τις μοιραίες γυναίκες που άφησαν το στίγμα τους τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ. Θυμίζουν λίγο την Μπέτι Ντέιβις και την Τζέιν Μάνσφιλντ, αλλά είναι ακόμα πιο δυναμικές και χειραφετημένες».

Μεταξύ των καλεσμένων, ο μοναδικός ηθοποιός σε ταινίες δράσης Σιλβέστερ Σταλόνε, ο Κέβιν Τζέιμς, η Μισέλ Μόναγκαν, φίλη του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ από την ταινία «Kiss Kiss-Bang Bang», η Τζένιφερ Γκρέι από το «Dirty Dancing», ο Χιου Χέφνερ του «Playboy» και ο βραβευμένος με Όσκαρ Άντριεν Μπρόντι.