Εγώ θα πάρω τα παιδιά

15.02.2008
Αναπάντεχες εξελίξεις στο σίριαλ του διαζυγίου Αλέξη Κούγια και Εύης Βατίδου παρακολουθεί άφωνο το πανελλήνιο. Καθώς σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 22 Φεβρουαρίου θα δοθεί στο δικαστήριο η «δίκη των δικών»
Αναπάντεχες εξελίξεις στο σίριαλ του διαζυγίου Αλέξη Κούγια και Εύης Βατίδου παρακολουθεί άφωνο το πανελλήνιο. Καθώς σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 22 Φεβρουαρίου θα δοθεί στο δικαστήριο η «δίκη των δικών» με τη συζήτηση της ανάθεσης της επιμέλειας των παιδιών τους, οι δύο εν διαστάσει σύζυγοι πρωταγωνιστούν σε ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα!

Το επεισόδιο που διαδραματίστηκε μεταξύ τους τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και οδήγησε το διακεκριμένο ποινικολόγο στο Γενικό Κρατικό με ένα τραύμα στο πρόσωπο και το πρώην μοντέλο σε «κρυψώνα», προκειμένου να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου, είναι μόνο η αρχή, φοβούνται οι άνθρωποι του στενού τους οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος.

Η 3χρονη Μάιρα και ο 5άχρονος Χρήστος Κούγιας βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα και όσο και αν προσπαθεί ο πατέρας τους να τα προστατεύσει, αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο.

«Κινδυνεύει η κόρη μου», δηλώνει μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους ο πατέρας του πρώην μοντέλου Νίκος Βατίδης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η κόρη του έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας μπροστά στα παιδιά.

«Απειλεί ότι θα με σκοτώσει», δηλώνει η ίδια η Εύη Βατίδου, που αρνείται κατηγορηματικά τα όσα της προσάπτει ο εν διαστάσει σύζυγός της.

«Δεν είμαι καλός στα μελό», είπε ο γνωστός ποινικολόγος, η εικόνα του οποίου με σκισμένο και ματωμένο μάγουλο σόκαρε το κοινό.

«Πού είναι τα παιδιά μου; Δεν ξέρω πού είναι. Θέλω να τους μιλήσω μόνο», εξομολογείται χωρίς να κρύβει την αγωνία της για τα παιδιά της η Εύη Βατίδου. Το ΛΟΙΠΟΝ επικοινώνησε με τον πατέρα της, τον Νίκο Βατίδη, ο οποίος μας μετέφερε την αγωνία της κόρης του για την τύχη των παιδιών της, αλλά και τη δική του για την κόρη του και τα εγγόνια του.

Κύριε Βατίδη, πώς έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή;

«Η γυναίκα μου και η κόρη μου ανησυχούν πολύ για τα παιδιά. Πρέπει να επικοινωνεί η μάνα με τα παιδιά, αυτή είναι η προτεραιότητα για εμάς. Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε τη δίκη σε λίγες μέρες, που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει να λυθεί το όλο θέμα δικαστικά. Τα παιδιά κάποια στιγμή τα είχε πάρει ο πατέρας τους, τα είχε μεταφέρει κάπου και δεν μας έλεγε πού. Ευτυχώς το απόγευμα της Δευτέρας τα έφερε στο σπίτι μου».

Στο σπίτι της Εύης μπορείτε να μπείτε;

«Όχι, αφού έχει αλλάξει τις κλειδαριές...».

Τέτοια επεισόδια ανάμεσα στην κ. Βατίδου και το σύζυγό της έχουν γίνει και στο παρελθόν;

«Όχι πολλά...».

Τα γνωρίζατε τότε όλα αυτά;

«Όχι όλα. Η Εύη δεν μιλούσε γι αυτά και αυτή τη στιγμή για μένα προέχει η μητέρα να είναι με τα παιδιά της. Είναι απαράδεκτα αυτά που συμβαίνουν».