Τρελό «ζετεμάκι» η νέα πρακτόρισσα 007

04.11.2011
Ο όρος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της, αφού το νέο Bond Girl θα εμπνεύσει πολλά «ζετέμ μον αμούρ». Και ενώ οι αθεράπευτοι θιασώτες του Μποντ διαφωνούν εντόνως για το αν η ταινία «Skyfall» έχει τον χειρότερο τίτλο όλων των εποχών, η ανακοίνωση για την επόμενη κινηματογραφική εμφάνιση του Βρετανού πράκτορα περιλαμβάνει ανακοίνωση και για το απαραίτητο all time classic "Κορίτσι του Μποντ". Φέτος, πρόκειται για τη 31χρονη Γαλλίδα καλλονή Μπερενίς Μαρλό (Bérénice Marlohe), μοντέλο και ηθοποιός κυρίως γνωστή σε ρόλους της γαλλικής τηλεόρασης. Το νέο Bond girl δήλωσε ότι η Σέβεριν, ο χαρακτήρας που υποδύεται, είναι «αινιγματική» και «γεμάτη γκλάμουρ»! Η ταινία «Skyfall», που θα ταξιδέψει τον Βρετανό κατάσκοπο στην Σκωτία, την Κίνα και την Κωνσταντινούπολη, έκανε ήδη την πρώτη της επίσημη συνέντευξη Τύπου, χωρίς ακόμα να έχει γυριστεί ούτε ένα πλάνο. Το καστ της 23ης ταινίας του 007 περιλαμβάνει - εκτός από τον σκηνοθέτη της Σαμ Μέντες - τον Ντάνιελ Κρεγκ, τον Χαβιέ Μπαρδέμ, την Τζούντι Ντεντς, τη Ναόμι Χάρις καλ.

Ο όρος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της, αφού το νέο Bond Girl θα εμπνεύσει πολλά «ζετέμ μον αμούρ». Και ενώ οι αθεράπευτοι θιασώτες του Μποντ διαφωνούν εντόνως για το αν η ταινία «Skyfall» έχει τον χειρότερο τίτλο όλων των εποχών, η ανακοίνωση για την επόμενη κινηματογραφική εμφάνιση του Βρετανού πράκτορα περιλαμβάνει ανακοίνωση και για το απαραίτητο all time classic Κορίτσι του Μποντ. Πρόκειται για τη 31χρονη Γαλλίδα καλλονή Μπερενίς Μαρλό (Bérénice Marlohe), μοντέλο και ηθοποιός κυρίως γνωστή σε ρόλους της γαλλικής τηλεόρασης. Το νέο Bond girl δήλωσε ότι η Σέβεριν, ο χαρακτήρας που υποδύεται, είναι «αινιγματική» και «γεμάτη γκλάμουρ»!

Η ταινία «Skyfall», που θα ταξιδέψει τον Βρετανό κατάσκοπο στην Σκωτία, την Κίνα και την Κωνσταντινούπολη, έκανε ήδη την πρώτη της επίσημη συνέντευξη Τύπου, χωρίς ακόμα να έχει γυριστεί ούτε ένα πλάνο. Το καστ της 23ης ταινίας του 007 περιλαμβάνει - εκτός από τον σκηνοθέτη της Σαμ Μέντες - τον Ντάνιελ Κρεγκ, τον Χαβιέ Μπαρδέμ, την Τζούντι Ντεντς, τη Ναόμι Χάρις καλ.