Κάθε μήνας και ένας κορίτσαρος!

10.11.2011
Τα πιο καλλίγραμμα μοντέλα εσωρούχων ποζάρουν για τη «Βίβλο του Μαγιό», το Sports Illustrated Swimsuit Calendar. Το ημερολόγιο δανείστηκε φωτογραφίες από το επετειακό τεύχος για τα 44 χρόνια του περιοδικού Sports Illustrated Swimsuit, το οποίο μπορεί ανέτως να πάρει βραβείο Γκίνες, αφού παρουσιάζει με μπικίνι τα ωραιότερα πλάσματα του πλανήτη. Κάποια από τα ονόματα του 2012 είναι οι: Μπρούκλιν Ντέκερ (Brooklyn Decker), η Σίντια Ντίκερ (Cintia Dicker), η Κέιτ Άπτον (Kate Upton) και η Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk). Το καλεντάριο κυκλοφορεί και με μπόνους dvd. Βοήθειά μας!

Τα πιο καλλίγραμμα μοντέλα εσωρούχων ποζάρουν για τη «Βίβλο του Μαγιό», το Sports Illustrated Swimsuit Calendar. Το ημερολόγιο δανείστηκε φωτογραφίες από το επετειακό τεύχος για τα 44 χρόνια του περιοδικού Sports Illustrated Swimsuit, το οποίο μπορεί ανέτως να πάρει βραβείο Γκίνες, αφού παρουσιάζει με μπικίνι τα ωραιότερα πλάσματα του πλανήτη.

Κάποια από τα ονόματα του 2012 είναι οι: Μπρούκλιν Ντέκερ (Brooklyn Decker), η Σίντια Ντίκερ (Cintia Dicker), η Κέιτ Άπτον (Kate Upton) και η Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk). Το καλεντάριο κυκλοφορεί και με μπόνους dvd. Βοήθειά μας!