Ξεχειλίζει στα ρινγκ!

14.11.2011
Η Κέλλυ Κέλλυ (Kelly Kelly) είναι σίγουρα η πιο καυτή παρουσία των ρινγκ! Και αυτό γιατί η νεαρή αμερικανίδα κατά κόσμον Μπάρμπαρα Τζιν «Μπάρμπι» Μπλανκ (Barbara Jean "Barbie" Blank) εκτός από αμερικανίδα μοντέλο είναι και επαγγελματίας παλαιστής (το Κέλλυ Κέλλυ είναι το όνομα που τη φωνάζουν στα ρινγκ)! Η Κέλλυ γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1987 και στο σχολείο ήταν εκτός από μαζορέτα και το κορίτσι της…γυμναστικής. Σπούδασε τηλεοπτική δημοσιογραφία, ελπίζοντας να γίνει κάποτε τηλεπαρουσιάστρια, ενώ δούλεψε σαν μοντέλο για λογαριασμό της Venus Swimwear and Hawaiian Tropic. Η σέξι ξανθιά παλαιστής φωτογραφήθηκε για το Αμερικάνικο Maxim του Δεκεμβρίου με λευκά και κόκκινα εσώρουχα και όπως ήταν αναμενόμενο, το διαδίκτυο πήρε φωτιά! Εμείς ωστόσο την προτιμάμε στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε πιο πάνω…. γιατί σ΄ αυτήν τα κάλλη της ξεχειλίζουν!

Η Κέλλυ Κέλλυ (Kelly Kelly) είναι σίγουρα η πιο καυτή παρουσία των ρινγκ!
Και αυτό γιατί η νεαρή αμερικανίδα κατά κόσμον Μπάρμπαρα Τζιν «Μπάρμπι» Μπλανκ (Barbara Jean "Barbie" Blank) εκτός από αμερικανίδα μοντέλο είναι και επαγγελματίας παλαιστής (το Κέλλυ Κέλλυ είναι το όνομα που τη φωνάζουν στα ρινγκ)!
Η Κέλλυ γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1987 και στο σχολείο ήταν εκτός από μαζορέτα και το κορίτσι της…γυμναστικής. Σπούδασε τηλεοπτική δημοσιογραφία, ελπίζοντας να γίνει κάποτε τηλεπαρουσιάστρια, ενώ δούλεψε σαν μοντέλο για λογαριασμό της Venus Swimwear and Hawaiian Tropic.
Η σέξι ξανθιά παλαιστής φωτογραφήθηκε για το Αμερικάνικο Maxim του Δεκεμβρίου με λευκά και κόκκινα εσώρουχα και όπως ήταν αναμενόμενο, το διαδίκτυο πήρε φωτιά!
Εμείς ωστόσο την προτιμάμε στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε πιο πάνω…. γιατί σ΄ αυτήν τα κάλλη της ξεχειλίζουν!