Η νέα Ούρσουλα Άντρες είναι 50 ετών!

13.03.2012
Σίγουρα όταν βάζουμε στο μυαλό μας πώς θα είναι το σώμα μας στα 50, δεν μπορούμε να φανταστούμε την εικονιζόμενη Νάνσι Ντελ Όλιο (Nancy Dell'Olio). Ντροπαλή δεν τη λες, εξάλλου σε αυτή την ηλικία θα τα έχει δει και θα τα έχει κάνει όλα πια. Η καυτή (αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη λέξη) πενηντάρα αναδύεται από τα γαλανά νερά της Τζαμάικα στη νέα φωτογράφησή της για το περιοδικό Hello! σαν άλλη Ούρσουλα Άντρες (Ursula Andress) στην καλτ σκηνή της ταινίας «Dr No». Η πρώην φιλενάδα του Σουηδού μάνατζερ ποδοσφαίρου, Σβεν Γκόραν Έρικσον (Sven Goran Eriksson), φοράει βαρύ μακιγιάζ και ροζ κραγιόν για να ολοκληρώσει το "βρεγμένο" λουκ. Δηλώνει ότι έχει τρομερή αυτοπεποίθησηm ειδικά κλείνοντας τα 50 με αυτή την εμφάνιση. «Δεν έχω ποτέ αγαπήσει το σώμα μου τόσο πολύ όσο τώρα» λέει στο Ηello!. Επίπεδο στομάχι, μπράτσο αλφάδι και γυμνασμένα πόδια... όλα οφείλονται στην εσωτερική ηρεμία, λέει η Νάνσι, και όχι τόσο στην εξαντλητική γυμναστική. A propos, οι επαΐοντες της γυμνής λογοτεχνίας την αποκαλούν GILF (Grandmother I'd Like to Fuck).

Σίγουρα όταν βάζουμε στο μυαλό μας πώς θα είναι το σώμα μας στα 50, δεν μπορούμε να φανταστούμε την εικονιζόμενη Νάνσι Ντελ Όλιο (Nancy Dell'Olio). Ντροπαλή δεν τη λες, εξάλλου σε αυτή την ηλικία θα τα έχει δει και θα τα έχει κάνει όλα πια. Η καυτή (αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη λέξη) πενηντάρα αναδύεται από τα γαλανά νερά της Τζαμάικα στη νέα φωτογράφησή της για το περιοδικό Hello! σαν άλλη Ούρσουλα Άντρες (Ursula Andress) στην καλτ σκηνή της ταινίας «Dr No».

Η πρώην φιλενάδα του Σουηδού μάνατζερ ποδοσφαίρου, Σβεν Γκόραν Έρικσον (Sven Goran Eriksson), φοράει βαρύ μακιγιάζ και ροζ κραγιόν για να ολοκληρώσει το "βρεγμένο" λουκ. Δηλώνει ότι έχει τρομερή αυτοπεποίθησηm ειδικά κλείνοντας τα 50 με αυτή την εμφάνιση. «Δεν έχω ποτέ αγαπήσει το σώμα μου τόσο πολύ όσο τώρα» λέει στο Ηello!. Επίπεδο στομάχι, μπράτσο αλφάδι και γυμνασμένα πόδια... όλα οφείλονται στην εσωτερική ηρεμία, λέει η Νάνσι, και όχι τόσο στην εξαντλητική γυμναστική.

A propos, οι επαΐοντες της γυμνής λογοτεχνίας την αποκαλούν GILF (Grandmother I'd Like to Fuck).