Τριολέ από Ιταλία

08.10.2012
Τι καλύτερο από μία γυμνή Ιταλίδα θεά; Τρεις γυμνές Ιταλίδες θεές, φυσικά! Η ισχύς εν τη ενώσει σκέφτηκε το ιταλικό Playboy και έφερε κοντά τρεις καρά-κουκλάρες χωρίς φυσικά τα ρούχα τους! Η Σάρα Νίλε (Sarah Nile), η Φρανσέσκα Λούκασικ (Francesca Lukasik) και η Φεντερίκα Αριαφίνα (Federica Ariafina) έρχονται πολύ κοντά μέσα στις σελίδες του Playboy. Η 27χρονη Σάρα Νίλε (η πιο ξανθούλα από τις τρεις) είναι μια... νίλα από μόνη της, αφού είναι γεννημένη στην μπαρουτοκαπνισμένη Νάπολη. Έχει γίνει επίσημο πρόσωπο μεγάλης εταιρίας καλλυντικών, είναι ιδιαίτερα αγαπητή στη Ρωσία λόγω των γυμνών εξωφύλλων της και κυνηγάει μια καριέρα στην ιταλική τηλεόραση. Η 25χρονη Φραντσέσκα είναι μοντέλο εσωρούχων, μένει στην Πάδοβα, μιλάει ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά και θα ήθελε σφόδρα να παίξει στο ... σινεμά! Η Φεντερίκα Αριαφίνα είναι 25 ετών από το όμορφο Τορίνο και δηλώνει ότι ο τίτλος Playmate δεν της λέει και πολλά, είναι ένα εισιτήριο για τον επόμενο προορισμό... άντε και καλό ταξίδι!

Τι καλύτερο από μία γυμνή Ιταλίδα θεά; Τρεις γυμνές Ιταλίδες θεές, φυσικά! Η ισχύς εν τη ενώσει σκέφτηκε το ιταλικό Playboy και έφερε κοντά τρεις καρά-κουκλάρες χωρίς φυσικά τα ρούχα τους! Η Σάρα Νίλε (Sarah Nile), η Φρανσέσκα Λούκασικ (Francesca Lukasik) και η Φεντερίκα Αριαφίνα (Federica Ariafina) έρχονται πολύ κοντά μέσα στις σελίδες του Playboy.

Η 27χρονη Σάρα Νίλε (η πιο ξανθούλα από τις τρεις) είναι μια... νίλα από μόνη της, αφού είναι γεννημένη στην μπαρουτοκαπνισμένη Νάπολη. Έχει γίνει επίσημο πρόσωπο μεγάλης εταιρίας καλλυντικών, είναι ιδιαίτερα αγαπητή στη Ρωσία λόγω των γυμνών εξωφύλλων της και κυνηγάει μια καριέρα στην ιταλική τηλεόραση.

Η 25χρονη Φραντσέσκα είναι μοντέλο εσωρούχων, μένει στην Πάδοβα, μιλάει ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά και θα ήθελε σφόδρα να παίξει στο ... σινεμά!

Η Φεντερίκα Αριαφίνα είναι 25 ετών από το όμορφο Τορίνο και δηλώνει ότι ο τίτλος Playmate δεν της λέει και πολλά, είναι ένα εισιτήριο για τον επόμενο προορισμό... άντε και καλό ταξίδι!