Γλίτωσε την ανορεξία και δείχνει τις σέξι καμπύλες της

05.10.2012
Είναι επιτυχημένο μοντέλο από τη Ρωσία και φωτογραφίζεται πιο σέξι από ποτέ στο ανδρικό περιοδικό FHM, της Ισπανίας. Η Κίρα (Kira Dikhtyar) μας φαίνεται απόλυτα φυσιολογική και σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι το νεαρό αυτό κορίτσι άγγιξε τα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας και γλίτωσε! Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Fox News τρομερές λεπτομέρειες για τις «διεστραμμένες» μεθόδους αδυνατίσματος που ακολουθεί η πλειοψηφία των μοντέλων για να αδυνατίσουν ή να διατηρούν το χαμηλό τους βάρος. Μεταξύ αυτών σημειώνουμε την κοκαΐνη, τα απανωτά τσιγάρα, τα διαιτητικά χάπια, τα καθημερινά κλύσματα, την κατανάλωση καθαρτικών και τις ειδικές ενέσεις ενίσχυσης του μεταβολισμού, οι οποίες επιταχύνουν τη λειτουργία του θυρεοειδή. Πολλά μοντέλα καταφεύγουν στην ύπνωση για να μην ... πεινάνε... και κάποια άλλα καταπίνουν μπάλες από βαμβάκι!!! Η Κίρα πάντως πέρασε και δεν ακούμπησε... διαθέτει όμορφες καμπύλες και πλέον αγαπάει το σώμα της και τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι...

Είναι επιτυχημένο μοντέλο από τη Ρωσία και φωτογραφίζεται πιο σέξι από ποτέ στο ανδρικό περιοδικό FHM, της Ισπανίας. Η Κίρα (Kira Dikhtyar) μας φαίνεται απόλυτα φυσιολογική και σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι το νεαρό αυτό κορίτσι άγγιξε τα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας και γλίτωσε!

Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Fox News τρομερές λεπτομέρειες για τις «διεστραμμένες» μεθόδους αδυνατίσματος που ακολουθεί η πλειοψηφία των μοντέλων για να αδυνατίσουν ή να διατηρούν το χαμηλό τους βάρος.

Μεταξύ αυτών σημειώνουμε την κοκαΐνη, τα απανωτά τσιγάρα, τα διαιτητικά χάπια, τα καθημερινά κλύσματα, την κατανάλωση καθαρτικών και τις ειδικές ενέσεις ενίσχυσης του μεταβολισμού, οι οποίες επιταχύνουν τη λειτουργία του θυρεοειδή αδένα.

Πολλά μοντέλα καταφεύγουν στην ύπνωση για να μην ... πεινάνε... και κάποια άλλα καταπίνουν μπάλες από βαμβάκι!!! Η Κίρα πάντως πέρασε και δεν ακούμπησε... διαθέτει όμορφες καμπύλες και πλέον αγαπάει το σώμα της και τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι...