Ξεχειλίζει απ΄τα δερμάτινα

31.10.2012
Μας αρέσουν τα τατουάζ και τα τσακίρικα μάτια της. Η Τζέσικα Τζέιν Κλέμεντ (Jessica-Jane Clement) είναι αγαπημένο τόπλες μοντέλο του Nuts, και πρόσφατα κυκλοφόρησε το σέξι Ημερολόγιό της για το 2012, μέσα στο οποίο οι μήνες περνάνε και εκείνη γδύνεται... Η Τζέσικα είναι 26 χρονών, γεννήθηκε στο Σέφιλντ της Αγγλίας και έχει πολλά πολλά ταλέντα. Είναι μοντέλο από τα γεννοφάσκια της, ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια, ενώ μπορεί σε ψυχολογήσει στο λεπτό… καθώς έχει και πτυχίο ψυχολογίας. Το 2009 η φήμη της εκτοξεύτηκε όταν διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της με τον σύντροφό της είναι ο Λι Στάφορντ (Lee Stafford ) να της πιάνει το στήθος στις διακοπές τους στην Κύπρο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο Στάφορντ είναι ο διασημότερος Άγγλος κομμωτής, χιλιοβραβευμένος για τις δημιουργίες του, μία εκ των οποίων είναι και το μοϊκάνικο κούρεμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Μας αρέσουν τα τατουάζ και τα τσακίρικα μάτια της. Η Τζέσικα Τζέιν Κλέμεντ (Jessica-Jane Clement) είναι αγαπημένο τόπλες μοντέλο του Nuts, και πρόσφατα κυκλοφόρησε το σέξι Ημερολόγιό της για το 2012, μέσα στο οποίο οι μήνες περνάνε και εκείνη γδύνεται...

Η Τζέσικα είναι 26 χρονών, γεννήθηκε στο Σέφιλντ της Αγγλίας και έχει πολλά πολλά ταλέντα. Είναι μοντέλο από τα γεννοφάσκια της, ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια, ενώ μπορεί σε ψυχολογήσει στο λεπτό… καθώς έχει και πτυχίο ψυχολογίας.

Το 2009 η φήμη της εκτοξεύτηκε όταν διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της με τον σύντροφό της είναι ο Λι Στάφορντ (Lee Stafford ) να της πιάνει το στήθος στις διακοπές τους στην Κύπρο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο Στάφορντ είναι ο διασημότερος Άγγλος κομμωτής, χιλιοβραβευμένος για τις δημιουργίες του, μία εκ των οποίων είναι και το μοϊκάνικο κούρεμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.