Έχει μείνει μισή...

18.12.2012
Αυτός ο... Άγιος Ονούφριος δεν είναι άλλος από την πρώην καλλονή Κλαούντια Γκαλάντε, στην οποία ήμασταν πιστοί πριν μείνει αποστεωμένη! Το 32χρονο μοντέλο από την Παραγουάη «λιώνει» στη γυμναστική για να διατηρήσει αυτό το κορμί. Αλλά κάπου το παρακάνει... Πριν από λίγο καιρό την είδαμε πανέμορφη στα: Χούφτωσ' την, χούφτωσ' την... και Γλύφοντας μια φράουλα περιμένει τον Αη-Βασίλη... Δυστυχώς το κορμί της παραγουανής καλλονής έχει «μαζέψει» επικίνδυνα, σε σημείο πολλοί να υποψιάζονται ζητήματα διατροφικής διαταραχής. Η Κλαούντια κάνει τις διακοπές της, αλλά εμείς τρομάζουμε που τη βλέπουμε τόσο αδύνατη!

Αυτός ο... Άγιος Ονούφριος δεν είναι άλλος από την πρώην καλλονή Κλαούντια Γκαλάντε, στην οποία ήμασταν πιστοί πριν μείνει αποστεωμένη! Το 32χρονο μοντέλο από την Παραγουάη «λιώνει» στη γυμναστική για να διατηρήσει αυτό το κορμί. Αλλά κάπου το παρακάνει...

Πριν από λίγο καιρό την είδαμε πανέμορφη στα:
Χούφτωσ' την, χούφτωσ' την... και Γλύφοντας μια φράουλα περιμένει τον Αη-Βασίλη...

Δυστυχώς το κορμί της παραγουανής καλλονής έχει «μαζέψει» επικίνδυνα, σε σημείο πολλοί να υποψιάζονται ζητήματα διατροφικής διαταραχής. Η Κλαούντια κάνει τις διακοπές της, αλλά εμείς τρομάζουμε που τη βλέπουμε τόσο αδύνατη!