Κοιλιακοί και ντεκολτέ την έβγαλαν «Μις Υφήλιο»

21.12.2012
Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια μια Αμερικανίδα κέρδισε τον τίτλο της «Μις Υφήλιος» στον μεγάλο διαγωνισμό ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στο αστραφτερό Λας Βέγκας. Η 20χρονη Ολίβια Κούλπο, από την πολιτεία του Ρόουντ Aϊλαντ, πήρε το πολυπόθητο στέμμα την Τετάρτη από την προκάτοχο του τίτλου, Λέιλα Λόπες, από την Αγκόλα. Με δάκρυα χαράς, φυσικά, έχοντας νικήσει τις υπόλοιπες 88 καλλονές του διαγωνισμού, ενώ η Μις Φιλιππίνες, Ζανίν Τούγκονον και η Μις Βενεζουέλα, Ιρένε Σοφία Eσερ Κουιντέρο, κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα. «Τι τιμή! Αυτή η βραδιά ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας απόψε!!», έγραψε περιχαρής στο Twitter η Κούλπο. Λίγους μήνες πριν, τον Ιούνιο, η ίδια κέρδισε τον τίτλο της Μις ΗΠΑ, δίνοντας εν μέρει έμφαση στη σπουδαιότητα της πολύχρονης μουσικής της εκπαίδευσης, γεγονός που πλέον τη φέρνει στο προσκήνιο σαν λαμπρό παράδειγμα συνδυασμού πνευματικής καλλιέργειας και φυσικής ομορφιάς. Γεννημένη στις 8 Μαΐου 1992, από γονείς μουσικούς, με ιταλο-ιρλανδική καταγωγή, η Ολίβια έχει άλλα τέσσερα αδέλφια και από νωρίς, από το δημοτικό, άρχισε να μαθαίνει τσέλο. Αριστούχα στις μουσικές της σπουδές ως τσελίστρια, έχει παίξει στο Boston Symphony Hall καθώς και στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης. Φοιτήτρια τώρα του Πανεπιστημίου της Βοστόνης, ο φετινός διαγωνισμός ομορφιάς στην πολιτεία του Ρόουντ Αϊλαντ που την έχρισε νικήτρια ήταν και ο πρώτος της για να της δώσει το διαβατήριο για τη μεγαλύτερη διάκριση της Μις ΗΠΑ. Στη συνέχεια έγινε η όγδοη κατά σειρά Αμερικανίδα που εκπροσώπησε περήφανα τις Ηνωμένες Πολιτείες στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς.

Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια μια Αμερικανίδα κέρδισε τον τίτλο της «Μις Υφήλιος» στον μεγάλο διαγωνισμό ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στο αστραφτερό Λας Βέγκας.

Η 20χρονη Ολίβια Κούλπο, από την πολιτεία του Ρόουντ Aϊλαντ, πήρε το πολυπόθητο στέμμα την Τετάρτη από την προκάτοχο του τίτλου, Λέιλα Λόπες, από την Αγκόλα. Με δάκρυα χαράς, φυσικά, έχοντας νικήσει τις υπόλοιπες 88 καλλονές του διαγωνισμού, ενώ η Μις Φιλιππίνες, Ζανίν Τούγκονον και η Μις Βενεζουέλα, Ιρένε Σοφία Eσερ Κουιντέρο, κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.

«Τι τιμή! Αυτή η βραδιά ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας απόψε!!», έγραψε περιχαρής στο Twitter η Κούλπο. Λίγους μήνες πριν, τον Ιούνιο, η ίδια κέρδισε τον τίτλο της Μις ΗΠΑ, δίνοντας εν μέρει έμφαση στη σπουδαιότητα της πολύχρονης μουσικής της εκπαίδευσης, γεγονός που πλέον τη φέρνει στο προσκήνιο σαν λαμπρό παράδειγμα συνδυασμού πνευματικής καλλιέργειας και φυσικής ομορφιάς.

Γεννημένη στις 8 Μαΐου 1992, από γονείς μουσικούς, με ιταλο-ιρλανδική καταγωγή, η Ολίβια έχει άλλα τέσσερα αδέλφια και από νωρίς, από το δημοτικό, άρχισε να μαθαίνει τσέλο. Αριστούχα στις μουσικές της σπουδές ως τσελίστρια, έχει παίξει στο Boston Symphony Hall καθώς και στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης. Φοιτήτρια τώρα του Πανεπιστημίου της Βοστόνης, ο φετινός διαγωνισμός ομορφιάς στην πολιτεία του Ρόουντ Αϊλαντ που την έχρισε νικήτρια ήταν και ο πρώτος της για να της δώσει το διαβατήριο για τη μεγαλύτερη διάκριση της Μις ΗΠΑ.

Στη συνέχεια έγινε η όγδοη κατά σειρά Αμερικανίδα που εκπροσώπησε περήφανα τις Ηνωμένες Πολιτείες στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς.