Σέξι ημίγυμνη αγιοβασιλίτσα τρώει... διαμάντια

27.12.2012
Η αιώνια σέξι Λιζ Χάρλεϊ μας εκπλήσσει ακόμη μία φορά ανεβάζοντας χριστουγεννιάτικα στο twitter μία προκλητική ημίγυμνη φωτογραφία της που της την έστειλε ένας θαυμαστής της! Φορώντας ένα ζωγραφισμένο στο photoshop αγιοβασιλιάτικο καπέλο και δαγκώνοντας ένα χρυσαφικό της μας ιντριγκάρει και αποδεικνύει πως παρά τα 47 (!) της χρόνια όχι μόνο κρατιέται μια χαρά, αλλά διαθέτει και πολύ χιούμορ! Η Χάρλεϊ περνάει φέτος τα Χριστούγεννα στο πλευρό του αγαπημένου της Σέιν Γουόρν (Shane Warne), του 43χρονου θρύλου του κρίκετ.

Η αιώνια σέξι Λιζ Χάρλεϊ μας εκπλήσσει ακόμη μία φορά ανεβάζοντας χριστουγεννιάτικα στο twitter μία προκλητική ημίγυμνη φωτογραφία της που της την έστειλε ένας θαυμαστής της! Φορώντας ένα ζωγραφισμένο στο photoshop αγιοβασιλιάτικο καπέλο και δαγκώνοντας ένα χρυσαφικό της μας ιντριγκάρει και αποδεικνύει πως παρά τα 47 (!) της χρόνια όχι μόνο κρατιέται μια χαρά, αλλά διαθέτει και πολύ χιούμορ!
Η Χάρλεϊ περνάει φέτος τα Χριστούγεννα στο πλευρό του αγαπημένου της Σέιν Γουόρν (Shane Warne), του 43χρονου θρύλου του κρίκετ.