Οι άντρες με βλέπουν σαν φιλαράκι με... στήθος!

16.01.2013
«Έχω να πάω με άντρα τέσσερις μήνες. Οι άντρες με βλέπουν σαν φίλο με τεράστιο στήθος» δήλωσε η Λατίνα διάσημη χορεύτρια και παίκτρια του νοτιοαμερικανικού Big Brother, Άντρεα Ρινκόν (Andrea Rincon), σε συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα της Αργεντινής. Σάλο δημιούργησε στους συμπατριώτες της αυτή η δήλωση και δεκάδες άντρες έκαναν ουρά έξω από το στούντιο της επόμενης φωτογράφησής της. Να θυμίσουμε ποια είναι η «τρισδιάστατη» 27χρονη Άντρεα... Πριν από μερικούς μήνες, το προκλητικό μοντέλο από την Κολομβία είχε δηλώσει ότι είχε χορέψει πριβέ για τον πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον (Bill Clinton) σε λέσχη ανδρών στο Μπουένος Άιρες... και ότι τον... περιποιήθηκε καταλλήλως, με το αζημίωτο φυσικά. Οι μετοχές της από τότε ανέβηκαν κατακόρυφα... ακολούθησε το περιοδικό Hombre, το αργεντίνικο Playboy, αλλά και το ελληνικό Playboy του περασμένου Δεκεμβρίου, όπου γδύθηκε και για τα ελληνικά μάτια.

«Έχω να πάω με άντρα τέσσερις μήνες. Οι άντρες με βλέπουν σαν φίλο με τεράστιο στήθος» δήλωσε η Λατίνα διάσημη χορεύτρια και παίκτρια του νοτιοαμερικανικού Big Brother, Άντρεα Ρινκόν (Andrea Rincon), σε συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα της Αργεντινής. Σάλο δημιούργησε στους συμπατριώτες της αυτή η δήλωση και δεκάδες άντρες έκαναν ουρά έξω από το στούντιο της επόμενης φωτογράφησής της.

Να θυμίσουμε ποια είναι η «τρισδιάστατη» 27χρονη Άντρεα... Πριν από μερικούς μήνες, το προκλητικό μοντέλο από την Κολομβία είχε δηλώσει ότι είχε χορέψει πριβέ για τον πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον (Bill Clinton) σε λέσχη ανδρών στο Μπουένος Άιρες... και ότι τον... περιποιήθηκε καταλλήλως, με το αζημίωτο φυσικά. Οι μετοχές της από τότε ανέβηκαν κατακόρυφα... ακολούθησε το περιοδικό Hombre, το αργεντίνικο Playboy, αλλά και το ελληνικό Playboy του περασμένου Δεκεμβρίου, όπου γδύθηκε και για τα ελληνικά μάτια.