Μας sexyκώνεις...

17.01.2013
Εργάζεται για το πρακτορείο Elite στο Μαϊάμι και το Λος Άντζελες και την αποκαλούν η «Πριγκίπισσα της Μολδαβίας». Με το όνομα Ξένια Δελή (Xenia Deli) θα μπορούσε κάλλιστα να είναι Ελληνίδα, αλλά η 24χρονη πανέμορφη μελαχρινή μάς έρχεται από τη Μολδαβία. Η Xenia κατέχει τον τίτλο του πιο σέξι μοντέλου από τη Μολδαβία, που κάνει καριέρα στην Αμερική αυτή τη στιγμή. Ξεκίνησε στα 18 της ως μοντέλο μαγιό και εσωρούχων για τις εταιρίες «Frederick’s of Hollywood» και «Beach Bunny» στην Αμερική. Το «FHM» Ισπανίας επέλεξε μια παλαιότερη φωτογράφησή της από το FHM της Ν. Αφρικής για αναδημοσίευση στο τεύχος Δεκεμβρίου 2012, όπου η Xenia φωτογραφήθηκε με μαύρα εσώρουχα και δερμάτινες μπότες. Πιο ποπ και ανάλαφρη ήταν η φωτογράφησή της για το ανδρικό περιοδικό MAX όπου το «έπαιξε» καυτή αεροσυνοδός!

Εργάζεται για το πρακτορείο Elite στο Μαϊάμι και το Λος Άντζελες και την αποκαλούν η «Πριγκίπισσα της Μολδαβίας». Με το όνομα Ξένια Δελή (Xenia Deli) θα μπορούσε κάλλιστα να είναι Ελληνίδα, αλλά η 24χρονη πανέμορφη μελαχρινή μάς έρχεται από τη Μολδαβία.

Η Xenia κατέχει τον τίτλο του πιο σέξι μοντέλου από τη Μολδαβία, που κάνει καριέρα στην Αμερική αυτή τη στιγμή. Ξεκίνησε στα 18 της ως μοντέλο μαγιό και εσωρούχων για τις εταιρίες «Frederick’s of Hollywood» και «Beach Bunny» στην Αμερική.

Το «FHM» Ισπανίας επέλεξε μια παλαιότερη φωτογράφησή της από το FHM της Ν. Αφρικής για αναδημοσίευση στο τεύχος Δεκεμβρίου 2012, όπου η Xenia φωτογραφήθηκε με μαύρα εσώρουχα και δερμάτινες μπότες. Πιο ποπ και ανάλαφρη ήταν η φωτογράφησή της για το ανδρικό περιοδικό MAX όπου το «έπαιξε» καυτή αεροσυνοδός!