Η κούκλα του νέου τούρκικου σίριαλ Fatmagul (Φατμαγκιούλ)

28.01.2013
Μπορεί να παραπονιόμαστε ότι τα τούρκικα σίριαλ μάς έχουν σχεδόν... κατακτήσει, αλλά ας παραδεχτούμε ότι, αν μη τι άλλο, διαθέτουν πανέμορφες πρωταγωνίστριες. Οι περισσότερες είναι πρώην μοντέλα και εστεμμένες σε καλλιστεία ομορφιάς, ενώ είναι όχι μόνο όμορφες, αλλά και μορφωμένες και πολυταξιδεμένες. Το νέο σίριαλ που περιμένουμε από το Mega, με τίτλο «Fatmagul», έχει ως πρωταγωνίστρια μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς στη γειτονική Τουρκία. Η σκηνή του βιασμού της μάλιστα θεωρήθηκε η πιο δραματική σκηνή στην τουρκική τηλεόραση και έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης. Ο λόγος για την 29χρονη ηθοποιό Μπερέν Σαάτ (Beren Saat) η οποία γεννήθηκε στην Άγκυρα στις 26 Φεβρουαρίου 1984 και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Μπεσκέντ (Başkent University). Ενώ σπούδαζε, πήρε μέρος στον τηλεοπτικό διαγωνισμό «Τα Αστέρια της Τουρκίας», όπου αναδείχθηκε δεύτερο... αστέρι! Η Σαάτ έχει ως μοντέλο διαφημίσει από καραμέλες και οδοντόπαστες μέχρι γαριδάκια και αποσμητικά, ενώ ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν το 2004 στην τούρκικη σειρά «Υπάρχει ο Θάνατος στον Έρωτά μας». Από τότε μέχρι σήμερα έχει παίξει ρόλους σε δημοφιλείς τουρκικές σειρές που έχουν προβληθεί με επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Η Μπερέν έκανε τη πρώτη της εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση στον «Πειρασμό» του ΑΝΤ1, στο ρόλο της Μπιχτέρ. Το κορίτσι και πολύ αγαπητό διαδικτυακώς, αφού το προφίλ της στο facebook είχε μέχρι πρόσφατα 2 εκατ. Like. Γνωρίστε την FATMAGUL Χ.Τ.

Μπορεί να παραπονιόμαστε ότι τα τούρκικα σίριαλ μάς έχουν σχεδόν... κατακτήσει, αλλά ας παραδεχτούμε ότι, αν μη τι άλλο, διαθέτουν πανέμορφες πρωταγωνίστριες. Οι περισσότερες είναι πρώην μοντέλα και εστεμμένες σε καλλιστεία ομορφιάς, ενώ είναι όχι μόνο όμορφες, αλλά και μορφωμένες και πολυταξιδεμένες.

Το νέο σίριαλ που περιμένουμε από το Mega, με τίτλο «Fatmagul», έχει ως πρωταγωνίστρια μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς στη γειτονική Τουρκία. Η σκηνή του βιασμού της μάλιστα θεωρήθηκε η πιο δραματική σκηνή στην τουρκική τηλεόραση και έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης.

Ο λόγος για την 29χρονη ηθοποιό Μπερέν Σαάτ (Beren Saat) η οποία γεννήθηκε στην Άγκυρα στις 26 Φεβρουαρίου 1984 και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Μπεσκέντ (Başkent University). Ενώ σπούδαζε, πήρε μέρος στον τηλεοπτικό διαγωνισμό «Τα Αστέρια της Τουρκίας», όπου αναδείχθηκε δεύτερο... αστέρι!

Η Σαάτ έχει ως μοντέλο διαφημίσει από καραμέλες και οδοντόπαστες μέχρι γαριδάκια και αποσμητικά, ενώ ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν το 2004 στην τούρκικη σειρά «Υπάρχει ο Θάνατος στον Έρωτά μας». Από τότε μέχρι σήμερα έχει παίξει ρόλους σε δημοφιλείς τουρκικές σειρές που έχουν προβληθεί με επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Η Μπερέν έκανε τη πρώτη της εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση στον «Πειρασμό» του ΑΝΤ1, στο ρόλο της Μπιχτέρ. Το κορίτσι και πολύ αγαπητό διαδικτυακώς, αφού το προφίλ της στο facebook είχε μέχρι πρόσφατα 2 εκατ. Like.

Γνωρίστε την FATMAGUL

Χ.Τ.