Διαφήμισε εσώρουχα και έμεινε... έγκυος!

30.01.2013
Τελευταία φορά που την είδαμε μάς «χύθηκαν» τα μάτια έξω ... διότι η μελαχρινή κουκλάρα Μόνικα Κρουζ (Monica Cruz), η αδελφή της Πενέλοπε, γύρισε σέξι ελαφρώς σαδομαζοχιστικό βίντεο για τη γνωστή εταιρεία εσωρούχων Agent Provocateur! Η Μόνικα στην καμπάνια «Wilhelmina: Show Your True Self» υποδύεται μία βικτωριανή πανέμορφη γυναίκα, της οποίας η «πραγματική» ομορφιά αποκαλύπτεται μέσα από μία μαγική κάμερα. Η 35χρονη Μόνικα, αφού διαφήμισε τα εσώρουχα της Agent Provocateur ... έμεινε έγκυος! Όπως παραδέχτηκε πρόσφατα στράφηκε σε ανώνυμο δότη σπέρματος για να μείνει έγκυος, διότι δεν μπορούσε να περιμένει τον Μίστερ Τέλειο και ήθελε ένα μωρό. Ευχαρίστησε μάλιστα όλους αυτούς τους ανώνυμους δότες σπέρματος, που βοηθούν τις γυναίκες να πραγματοποιήσουν το μεγάλο τους όνειρο. Δες το σέξι βίντεο της Μόνικα στο Agent Provocateur...

Τελευταία φορά που την είδαμε μάς «χύθηκαν» τα μάτια έξω ... διότι η μελαχρινή κουκλάρα Μόνικα Κρουζ (Monica Cruz), η αδελφή της Πενέλοπε, γύρισε σέξι ελαφρώς σαδομαζοχιστικό βίντεο για τη γνωστή εταιρεία εσωρούχων Agent Provocateur! Η Μόνικα στην καμπάνια «Wilhelmina: Show Your True Self» υποδύεται μία βικτωριανή πανέμορφη γυναίκα, της οποίας η «πραγματική» ομορφιά αποκαλύπτεται μέσα από μία μαγική κάμερα.

Η 35χρονη Μόνικα, αφού διαφήμισε τα εσώρουχα της Agent Provocateur ... έμεινε έγκυος! Όπως παραδέχτηκε πρόσφατα στράφηκε σε ανώνυμο δότη σπέρματος για να μείνει έγκυος, διότι δεν μπορούσε να περιμένει τον Μίστερ Τέλειο και ήθελε ένα μωρό. Ευχαρίστησε μάλιστα όλους αυτούς τους ανώνυμους δότες σπέρματος, που βοηθούν τις γυναίκες να πραγματοποιήσουν το μεγάλο τους όνειρο.

Δες το σέξι βίντεο της Μόνικα στο Agent Provocateur...