Σαλιαρίζουν με την ξαδέρφη της Πίπα

06.02.2013
Άλλος ένας "κλώνος" της Μέριλιν Μονρόε φωτογραφίζεται για το περιοδικό Loaded, που με αυτή του την φωτογράφηση χτύπησε φλέβα χρυσού. Πρωταγωνίστρια η κατάξανθη πλέον Κατρίνα Ντάρλινγκ (Katrina Darling), που έχει γίνει διάσημη όχι τόσο επειδή είναι στρίπερ, αλλά κυρίως για τη μακρινή της συγγένεια με την Πίπα Μίντλετον και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κάθριν Μίντλετον (Catherine Middleton). Η 23χρονη χορεύτρια μπουρλέσκ μετά το Playboy είπε να γδυθεί και να δείξει τα νέα της τατουάζ στο περιοδικό Loaded, το οποίο παροτρύνει τους αναγνώστες να σαλιώσουν-σαλιαρίσουν με τις φωτογραφίες της. Η Ντάρλινγκ υπερασπίστηκε την έγκυο ξαδέρφη της Κέιτ για το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες της, λέγοντας: «Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να κατηγορηθεί τόσο, επειδή είναι άνετη μέσα στο σώμα της»... Να θυμίσουμε ότι το βασικό χορευτικό νούμερο της Κατρίνα ήταν ένα προκλητικό μπουρλέσκ στριπτίζ με τίτλο «God Save the Queen»! Χ.Τ.

Άλλος ένας "κλώνος" της Μέριλιν Μονρόε φωτογραφίζεται για το περιοδικό Loaded, που με αυτή του την φωτογράφηση χτύπησε φλέβα χρυσού. Πρωταγωνίστρια η κατάξανθη πλέον Κατρίνα Ντάρλινγκ (Katrina Darling), που έχει γίνει διάσημη όχι τόσο επειδή είναι στρίπερ, αλλά κυρίως για τη μακρινή της συγγένεια με την Πίπα Μίντλετον και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κάθριν Μίντλετον (Catherine Middleton).

Η 23χρονη χορεύτρια μπουρλέσκ μετά το Playboy είπε να γδυθεί και να δείξει τα νέα της τατουάζ στο περιοδικό Loaded, το οποίο παροτρύνει τους αναγνώστες να σαλιώσουν-σαλιαρίσουν με τις φωτογραφίες της.

Η Ντάρλινγκ υπερασπίστηκε την έγκυο ξαδέρφη της Κέιτ για το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες της, λέγοντας: «Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να κατηγορηθεί τόσο, επειδή είναι άνετη μέσα στο σώμα της»... Να θυμίσουμε ότι το βασικό χορευτικό νούμερο της Κατρίνα ήταν ένα προκλητικό μπουρλέσκ στριπτίζ με τίτλο «God Save the Queen»!

Χ.Τ.