Η πρώτη πορνοστάρ στο διάστημα

07.02.2013
Φιλοδοξεί να καβαλήσει έναν πύραυλο και να πάει στο διάστημα! Η πρωταγωνίστρια πορνό Κοκό Μπράουν (Coco Brown) ένα όνειρο είχε σε αυτή τη ζωή και αυτό είναι να πάει στο διάστημα και να γίνει η πρώτη πορνοστάρ σε έλλειψη βαρύτητας. Η 34χρονη (λέμε τώρα!) εξασκείται σκληρά για αυτό το εξωγήινο εγχείρημα, για την ευόδωση του οποίου πλήρωσε 64.000 αγγλ. λίρες. Η εκτόξευση θα γίνει την άνοιξη του 2014 και η Κοκό αδημονεί να «στηθεί»για φωτογραφία με φόντο το γαλάζιο πλανήτη. Τι δήλωσε για το ταξίδι αυτό η ακούραστη εργάτρια του έρωτα; «Πάντα αγαπούσα το διάστημα. Είμαι περιπετειώδης κοπέλα και τρέφομαι από τον ενθουσιασμό... Είμαι έτοιμη να κάνω αυτό που πολλοί δεν θα προσπαθήσουν ποτέ. Θα το κάνω επιτυχώς και θα έχω ακόμη μια εκπληκτική ιστορία να διηγούμαι.» Στην ερώτηση αν θα κάνει σεξ στο διάστημα απαντάει ότι μάλλον η βαρύτητα δεν θα της το επιτρέψει. Χ.Τ.

Φιλοδοξεί να καβαλήσει έναν πύραυλο και να πάει στο διάστημα! Η πρωταγωνίστρια πορνό Κοκό Μπράουν (Coco Brown) ένα όνειρο είχε σε αυτή τη ζωή και αυτό είναι να πάει στο διάστημα και να γίνει η πρώτη πορνοστάρ σε έλλειψη βαρύτητας.

Η 34χρονη (λέμε τώρα!) εξασκείται σκληρά για αυτό το εξωγήινο εγχείρημα, για την ευόδωση του οποίου πλήρωσε 64.000 αγγλ. λίρες. Η εκτόξευση θα γίνει την άνοιξη του 2014 και η Κοκό αδημονεί να «στηθεί»για φωτογραφία με φόντο το γαλάζιο πλανήτη.

Τι δήλωσε για το ταξίδι αυτό η ακούραστη εργάτρια του έρωτα; «Πάντα αγαπούσα το διάστημα. Είμαι περιπετειώδης κοπέλα και τρέφομαι από τον ενθουσιασμό... Είμαι έτοιμη να κάνω αυτό που πολλοί δεν θα προσπαθήσουν ποτέ. Θα το κάνω επιτυχώς και θα έχω ακόμη μια εκπληκτική ιστορία να διηγούμαι.» Στην ερώτηση αν θα κάνει σεξ στο διάστημα απαντάει ότι μάλλον η βαρύτητα δεν θα της το επιτρέψει.

Χ.Τ.