Εκδίκηση σοκ: Αιδοιοπλαστική με την πιστωτική του πρώην

08.02.2013
Είναι 40 ετών, έχει δύο παιδιά, και υπήρξε επιτυχημένο μοντέλο. Σήμερα, η Μπράντι Γκλάνβιλ (Brandi Glanville) συμμετέχει στο γνωστό αμερικανικό ριάλιτι «The Real Housewives of Beverly Hills» και έχει ένα κορμί που θα ζήλευαν και 30άρες. Το γνωστό μοντέλο είχε ένα φλογερό γάμο με τον ηθοποιό Έντι Σίμπριαν (Εddie Cibrian), γνωστό για τη συμμετοχή του στο «CSI: Miami» και στο «Τhird Watch» - σήμερα παντρεμένο με την κάντρι τραγουδίστρια Λι Αν Ράιμς (LeAnn Rimes). Η Μπράντι, που έχει παραδεχτεί ότι ο πρώην σύντροφός της είναι 9 στο κρεβάτι (με άριστα το 10), έγραψε ένα βιβλίο όπου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τα πάντα για τις πλαστικές επεμβάσεις της. Η πλαστική στήθους τής κόστισε 11.500 δολάρια και η αιδοιοπλαστική 12.000 δολάρια. Κάνει μπότοξ τα τελευταία 15 χρόνια, και γενικά δεν υπάρχει κάτι που να μην έχει δοκιμάσει για να διατηρήσει νεανική την εμφάνισή της. Η πιο ενδιαφέρουσα αποκάλυψη στο βιβλίο της είναι ότι μόλις κατάλαβε ότι ο άντρας της (Έντι Σίμπριαν) βρήκε άλλη γυναίκα και ήταν έτοιμος να την αφήσει, πήρε τη πιστωτική του κάρτα και έκανε αιδοιοπλαστική. Δηλώνει μάλιστα ότι η καλύτερη εκδίκηση είναι ότι ο Έντι δεν θα δοκιμάσει ποτέ το υπέροχο αποτέλεσμα αυτής της πλαστικής! Να θυμίσουμε ότι η Μπράντι έχει επίσης δηλώσει ότι 11 στο κρεβάτι (με άριστα το 10) είναι ο Σπαρτιάτης Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Butler) και ότι οι φήμες ότι είχε μια σύντομη ερωτική σχέση με τη Ντέμι Μουρ είναι απόλυτα κατασκευασμένες. Χ.Τ.

Είναι 40 ετών, έχει δύο παιδιά, και υπήρξε επιτυχημένο μοντέλο. Σήμερα, η Μπράντι Γκλάνβιλ (Brandi Glanville) συμμετέχει στο γνωστό αμερικανικό ριάλιτι «The Real Housewives of Beverly Hills» και έχει ένα κορμί που θα ζήλευαν και 30άρες.

Το γνωστό μοντέλο είχε ένα φλογερό γάμο με τον ηθοποιό Έντι Σίμπριαν (Εddie Cibrian), γνωστό για τη συμμετοχή του στο «CSI: Miami» και στο «Τhird Watch» - σήμερα παντρεμένο με την κάντρι τραγουδίστρια Λι Αν Ράιμς (LeAnn Rimes). Η Μπράντι, που έχει παραδεχτεί ότι ο πρώην σύντροφός της είναι 9 στο κρεβάτι (με άριστα το 10), έγραψε ένα βιβλίο όπου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τα πάντα για τις πλαστικές επεμβάσεις της.

Η πλαστική στήθους τής κόστισε 11.500 δολάρια και η αιδοιοπλαστική 12.000 δολάρια. Κάνει μπότοξ τα τελευταία 15 χρόνια, και γενικά δεν υπάρχει κάτι που να μην έχει δοκιμάσει για να διατηρήσει νεανική την εμφάνισή της.

Η πιο ενδιαφέρουσα αποκάλυψη στο βιβλίο της είναι ότι μόλις κατάλαβε ότι ο άντρας της (Έντι Σίμπριαν) βρήκε άλλη γυναίκα και ήταν έτοιμος να την αφήσει, πήρε τη πιστωτική του κάρτα και έκανε αιδοιοπλαστική. Δηλώνει μάλιστα ότι η καλύτερη εκδίκηση είναι ότι ο Έντι δεν θα δοκιμάσει ποτέ το υπέροχο αποτέλεσμα αυτής της πλαστικής!

Να θυμίσουμε ότι η Μπράντι έχει επίσης δηλώσει ότι 11 στο κρεβάτι (με άριστα το 10) είναι ο Σπαρτιάτης Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Butler) και ότι οι φήμες ότι είχε μια σύντομη ερωτική σχέση με τη Ντέμι Μουρ είναι απόλυτα κατασκευασμένες.

Χ.Τ.