Η Xατιτζέ Σουλτάν τόπλες πριν τον Σουλεϊμάν!

11.02.2013
Τι να πούμε για την υπερευαίσθητη αδερφή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή, τη Χατιτζέ Σουλτάν, που ζει και υπάρχει για τον έρωτα του Ιμπραήμ του Πάργαλη; Ένας ρόλος κάπως παθητικός, τον οποίο η 35χρονη Τουρκάλα ηθοποιός Σελμά Εργκέτς (Selma Ergec) φέρνει εις πέρας λίαν αξιοπρεπώς. Μέσα στο σίριαλ σεμνή σεμνή, έξω από το σίριαλ είναι η πιο άτακτη - αλλά και η πιο μορφωμένη - του καστ. Η Σελμά Εργκέτς γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1978 στην πόλη Χαμ της Γερμανίας, όπου έζησε για λίγο καιρό πριν επιστρέψει με την οικογένειά της στην Τουρκία. Έχει πτυχίο Ιατρικής και Ψυχολογίας, και μιλάει τουρκικά, γερμανικά, αγγλικά, ιταλικά και γαλλικά. Η Σελμά έχει λάβει βραβεία σε διαγωνισμούς ομορφιάς της Τουρκίας και μάλιστα πριν γίνει... Σουλτάνα είχε περάσει από τις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας της γειτονικής μας χώρας. Είναι εξαιρετικά αγαπητή ηθοποιός στο τουρκικό κοινό και μια επαγγελματίας με ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ. Τελευταίες φήμες που διαβάσαμε - και μας ήρθε απότομο - για το πρόσωπό της είναι ότι είναι ... ομοφυλόφιλη, κάτι που η ίδια φυσικά διαψεύδει! Χ.Τ.

Τι να πούμε για την υπερευαίσθητη αδερφή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή, τη Χατιτζέ Σουλτάν, που ζει και υπάρχει για τον έρωτα του Ιμπραήμ του Πάργαλη; Ένας ρόλος κάπως παθητικός, τον οποίο η 35χρονη Τουρκάλα ηθοποιός Σελμά Εργκέτς (Selma Ergec) φέρνει εις πέρας λίαν αξιοπρεπώς. Μέσα στο σίριαλ σεμνή σεμνή, έξω από το σίριαλ είναι η πιο άτακτη - αλλά και η πιο μορφωμένη - του καστ.

Η Σελμά Εργκέτς γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1978 στην πόλη Χαμ της Γερμανίας, όπου έζησε για λίγο καιρό πριν επιστρέψει με την οικογένειά της στην Τουρκία. Έχει πτυχίο Ιατρικής και Ψυχολογίας, και μιλάει τουρκικά, γερμανικά, αγγλικά, ιταλικά και γαλλικά. Η Σελμά έχει λάβει βραβεία σε διαγωνισμούς ομορφιάς της Τουρκίας και μάλιστα πριν γίνει... Σουλτάνα είχε περάσει από τις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας της γειτονικής μας χώρας. Είναι εξαιρετικά αγαπητή ηθοποιός στο τουρκικό κοινό και μια επαγγελματίας με ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ.

Τελευταίες φήμες που διαβάσαμε - και μας ήρθε απότομο - για το πρόσωπό της είναι ότι είναι ... ομοφυλόφιλη, κάτι που η ίδια φυσικά διαψεύδει!

Χ.Τ.