Δέκα σταρ που σου κάνουν «αντικούκου»!

20.02.2013
Μετά τις λίστες για τις πιο επιθυμητές και σέξι γυναίκες του θεάματος, έχουμε και τη λίστα των πιο αντισεξουαλικών και «ξενερουά» ηθοποιών του πλανήτη. Άνδρες ψήφισαν και πρέπει να το σεβαστούμε.... Το καθιερωμένο ετήσιο γκάλοπ του MenKind, που τείνει να εξελιχθεί σε θεσμό στη Μεγάλη Βρετανία, καταδεικνύει τις πιο αντι-σέξι ηθοποιούς είτε λόγω μετάλλαξης από τις πλαστικές είτε λόγω γήρατος ... είτε γιατί απλά «δεν το έχουν». Κορυφαία αντισεξουαλική ηθοποιός η 22χρονη Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) γιατί οι άντρες δεν θέλουν να τους δαγκώνουν τα βαμπίρια. Στη δεύτερη θέση η 40άρα Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) γιατί οι άντρες λοιδορούν το «Sex and The City». Στην τρίτη θέση η 26χρονη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan), γιατί οι άντρες δεν θέλουν η «δικιά» τους να πίνει πιο πολύ από εκείνους! Στην τέταρτη η πρώην του Τσάρλι Σιν, η 42χρονη Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards), γιατί οι άντρες άμα σε έχουν δει μια φορά στο Playboy θέλουν να παραμείνεις 20 χρονών «τούμπανο». Πέμπτη η «πρώην» του Spiderman, η 30χρονη Κίρστεν Ντανστ (Kirsten Dunst), γιατί οι άντρες θέλουν να σώζουν αλλά βαριούνται τα «καλά κορίτσια της διπλανής πόρτας». [Στις φωτογραφίες βλέπουμε τις πέντε πρώτες σταρ] Όλο το Τοπ10: 1. Κρίστεν Στιούαρτ 2. Σάρα Τζέσικα Πάρκερ 3. Λίντσεϊ Λόχαν 4. Ντενίζ Ρίτσαρντς 5. Κρίστεν Ντανστ 6. Μίσα Μπάρτον 7. Χίλαρι Σουάνκ 8. Λούσι Λιου 9. Τίλντα Σουίντον 10. Ούμα Θέρμαν

Μετά τις λίστες για τις πιο επιθυμητές και σέξι γυναίκες του θεάματος, έχουμε και τη λίστα των πιο αντισεξουαλικών και «ξενερουά» ηθοποιών του πλανήτη. Άνδρες ψήφισαν και πρέπει να το σεβαστούμε.... Το καθιερωμένο ετήσιο γκάλοπ του MenKind, που τείνει να εξελιχθεί σε θεσμό στη Μεγάλη Βρετανία, καταδεικνύει τις πιο αντι-σέξι ηθοποιούς είτε λόγω μετάλλαξης από τις πλαστικές είτε λόγω γήρατος ... είτε γιατί απλά «δεν το έχουν».

Κορυφαία αντισεξουαλική ηθοποιός η 22χρονη Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) γιατί οι άντρες δεν θέλουν να τους δαγκώνουν τα βαμπίρια.

Στη δεύτερη θέση η 40άρα Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) γιατί οι άντρες λοιδορούν το «Sex and The City».

Στην τρίτη θέση η 26χρονη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan), γιατί οι άντρες δεν θέλουν η «δικιά» τους να πίνει πιο πολύ από εκείνους!

Στην τέταρτη η πρώην του Τσάρλι Σιν, η 42χρονη Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards), γιατί οι άντρες άμα σε έχουν δει μια φορά στο Playboy θέλουν να παραμείνεις 20 χρονών «τούμπανο».

Πέμπτη η «πρώην» του Spiderman, η 30χρονη Κίρστεν Ντανστ (Kirsten Dunst), γιατί οι άντρες θέλουν να σώζουν αλλά βαριούνται τα «καλά κορίτσια της διπλανής πόρτας».

[Στις φωτογραφίες βλέπουμε τις πέντε πρώτες σταρ]

Όλο το Τοπ10:
1. Κρίστεν Στιούαρτ
2. Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
3. Λίντσεϊ Λόχαν
4. Ντενίζ Ρίτσαρντς
5. Κρίστεν Ντανστ

6. Μίσα Μπάρτον
7. Χίλαρι Σουάνκ
8. Λούσι Λιου
9. Τίλντα Σουίντον
10. Ούμα Θέρμαν