Αντωνία Καλλιμούκου και ... μόκο!

06.03.2013
Πρώην Σταρ Ελλάς και νυν πανελίστρια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Αντωνία Καλλιμούκου καίει καρδιές! Αναφορικά με την πορεία της πικάντικης ξανθιάς, και από ότι βρήκαμε στο διαδίκτυο, η Αντωνία γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1986 και είναι απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου. Τη γνωρίσαμε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 όπου στέφθηκε Β' Σταρ Ελλάς το 2007. Κατόπιν την είδαμε τηλεοπτικά στο Elatte, καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα και το 2012 και αυτό τον καιρό την απολαμβάνουμε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη στην καθημερινή εκπομπή "Ελένη". Θυμηθήκαμε τη φωτογράφηση της Αντωνίας στο Nitro, καθώς και τις καυτές εμφανίσεις της σε παραλία στα Χανιά ... Στο Nitro η όμορφη ξανθιά είχε δηλώσει: «Πολλές φορές με ρωτούν "πόσο εύκολο είναι να πείσεις τους άλλους ότι είσαι και κάτι άλλο εκτός από ωραία;". Αλλά ποτέ δεν με ενδιέφερε αυτό το ζήτημα και ποτέ δεν είχα ανασφάλεια μήπως με παρεξηγήσουν οι άλλοι. Πάντα φρόντιζα να δείξω μέσα σε λίγα λεπτά το τι ακριβώς είμαι. Και δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθώ με αυτούς που με σχολιάζουν πριν με μάθουν. Από τη γνώμη των άλλων δεν θα αφήσω ποτέ τίποτα να με επηρεάσει. Γιατί κανείς από αυτούς δεν θα έρθει να με σηκώσει ή να μου πει μπράβο». Διάβασε επίσης: Καλλιμούκου: Ξεσπά για το σκάνδαλο και απειλεί με μηνύσεις

Πρώην Σταρ Ελλάς και νυν πανελίστρια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Αντωνία Καλλιμούκου καίει καρδιές! Αναφορικά με την πορεία της πικάντικης ξανθιάς, και από ότι βρήκαμε στο διαδίκτυο, η Αντωνία γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1986 και είναι απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου.
Τη γνωρίσαμε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 όπου στέφθηκε Β' Σταρ Ελλάς το 2007.

Κατόπιν την είδαμε τηλεοπτικά στο Elatte, καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα και το 2012 και αυτό τον καιρό την απολαμβάνουμε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη στην καθημερινή εκπομπή "Ελένη".

Θυμηθήκαμε τη φωτογράφηση της Αντωνίας στο Nitro, καθώς και τις καυτές εμφανίσεις της σε παραλία στα Χανιά ...
Στο Nitro η όμορφη ξανθιά είχε δηλώσει: «Πολλές φορές με ρωτούν "πόσο εύκολο είναι να πείσεις τους άλλους ότι είσαι και κάτι άλλο εκτός από ωραία;". Αλλά ποτέ δεν με ενδιέφερε αυτό το ζήτημα και ποτέ δεν είχα ανασφάλεια μήπως με παρεξηγήσουν οι άλλοι. Πάντα φρόντιζα να δείξω μέσα σε λίγα λεπτά το τι ακριβώς είμαι. Και δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθώ με αυτούς που με σχολιάζουν πριν με μάθουν. Από τη γνώμη των άλλων δεν θα αφήσω ποτέ τίποτα να με επηρεάσει. Γιατί κανείς από αυτούς δεν θα έρθει να με σηκώσει ή να μου πει μπράβο».

Διάβασε επίσης: Καλλιμούκου: Ξεσπά για το σκάνδαλο και απειλεί με μηνύσεις