Σάσα Μπάστα: Πώς ήταν και πώς έγινε!

07.03.2013
Κωδικός αριθμός: Μύτη! Η Σάσα ήταν μια άλλη Σάσα κάποτε. Και μπορούμε να πούμε ότι μετά από τόσες πλαστικές θα προτιμήσουμε την παλιά εκδοχή. Το Σασουλίνι τίποτα δεν έχει αφήσει απείραχτο. Χείλη, ζυγωματικά, μύτη, δόντια, τρέσες στα μαλλιά και ένα μεγάλο στήθος, σε τίποτα δεν θυμίζουν το ζουμερό κορίτσι του Θέμου... που κανείς δεν περίμενε ότι θα μεταλλαχθεί σε περίεργη εκδοχή της σεξοβόμβας Τζένα Τζέιμσον. Τη βλέπουμε και αναρωτιόμαστε... που θα φτάσει αυτή η μανία; Η Σάσα γεννήθηκε στις 23 Απριλίου του 1988 στην Ξάνθη, όπου και μεγάλωσε. Από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών άρχισε να εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της γενέτειράς της, Η επιτυχία της ήταν τόσο μεγάλη, που πριν ακόμη τελειώσει το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα και στο… «Posidonio». Η φήμης της εκτινάχθηκε λίγο αργότερα, ως ένα από τα «κορίτσια του Θέμου», στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, ενώ κάθε τόσο πυροδοτούσε δημοσιεύματα με τις καυτές της φωτογραφήσεις!

Κωδικός αριθμός: Μύτη! Η Σάσα ήταν μια άλλη Σάσα κάποτε. Και μπορούμε να πούμε ότι μετά από τόσες πλαστικές θα προτιμήσουμε την παλιά εκδοχή. Το Σασουλίνι τίποτα δεν έχει αφήσει απείραχτο. Χείλη, ζυγωματικά, μύτη, δόντια, τρέσες στα μαλλιά και ένα μεγάλο στήθος, σε τίποτα δεν θυμίζουν το ζουμερό κορίτσι του Θέμου... που κανείς δεν περίμενε ότι θα μεταλλαχθεί σε περίεργη εκδοχή της σεξοβόμβας Τζένα Τζέιμσον. Τη βλέπουμε και αναρωτιόμαστε... που θα φτάσει αυτή η μανία;

Η Σάσα γεννήθηκε στις 23 Απριλίου του 1988 στην Ξάνθη, όπου και μεγάλωσε. Από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών άρχισε να εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της γενέτειράς της, Η επιτυχία της ήταν τόσο μεγάλη, που πριν ακόμη τελειώσει το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα και στο… «Posidonio». Η φήμης της εκτινάχθηκε λίγο αργότερα, ως ένα από τα «κορίτσια του Θέμου», στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, ενώ κάθε τόσο πυροδοτούσε δημοσιεύματα με τις καυτές της φωτογραφήσεις!