Δες με μαγιό τη «ζουζούνα» κόρη του Κλιντ Ίστγουντ

11.03.2013
Ξανθούλα, γλυκούλα με μεσογειακές καμπύλες... ο λόγος για την Φραντσέσκα Ίστγουντ (Francesca Eastwood) την κόρη του μεγάλου ηθοποιού και σκηνοθέτη Κλιντ Ίστγουντ (Clint Eastwood). Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι «τσάκωσε» την 19χρονη ηθοποιό να παίζει μπιτς βόλεϊ και φυσικά οι φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν με την ταχύτητα του φωτός. Η Φραντζέσκα προς το παρόν δεν ενοχλείται από τους παπαράτσι ... Η 19χρονη κόρη του Ίστγουντ ήταν η περσινή «Miss Golden Globe». Η σέξι Φραντσέσκα, φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, έγινε γνωστή από το τηλεοπτικό οικογενειακό ριάλιτι του δικτύου «E!», όπου συμμετέχει μαζί με τη σύζυγο του Κλιντ και μητέρα της, Ντίνα, καθώς και την αδελφή της από άλλο γάμο του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Μόργκαν.

Ξανθούλα, γλυκούλα με μεσογειακές καμπύλες... ο λόγος για την Φραντσέσκα Ίστγουντ (Francesca Eastwood) την κόρη του μεγάλου ηθοποιού και σκηνοθέτη Κλιντ Ίστγουντ (Clint Eastwood). Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι «τσάκωσε» την 19χρονη ηθοποιό να παίζει μπιτς βόλεϊ και φυσικά οι φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν με την ταχύτητα του φωτός. Η Φραντζέσκα προς το παρόν δεν ενοχλείται από τους παπαράτσι ...

Η 19χρονη κόρη του Ίστγουντ ήταν η περσινή «Miss Golden Globe». Η σέξι Φραντσέσκα, φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, έγινε γνωστή από το τηλεοπτικό οικογενειακό ριάλιτι του δικτύου «E!», όπου συμμετέχει μαζί με τη σύζυγο του Κλιντ και μητέρα της, Ντίνα, καθώς και την αδελφή της από άλλο γάμο του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Μόργκαν.