Πορνοστάρ πριν και μετά το «σπατουλάρισμα»

20.03.2013
Τα πρόσωπα στις ταινίες πορνό έχουν... σπυράκια; Πάρε μια βραβευμένη μακιγιέζ και μερικές πορνοστάρ και έχεις κάνει μπίνγκο! Η γνωστή make-up artist, Μελίσσα Μέρφι (Melissa Murphy), αποκαλύπτει πώς μοιάζουν οι επαγγελματίες - και λιγότερο επαγγελματίες - πορνοστάρ πριν και αφού μακιγιαριστούν για ένα απαιτητικό γύρισμα πορνό. Αριστερά είναι το καθημερινό πρόσωπο των κοριτσιών και δεξιά μετά το «σπατουλάρισμα» με μέικ-απ, πούδρα, μάσκαρα, άι-λάινερ, ρουζ και ψεύτικες βλεφαρίδες. Τι είπαν κάποια από τα κορίτσια για αυτές τις πόζες; «Πολλοί πιστεύουν ότι οι σταρ ερωτικών ταινιών έχουν μόνιμα άι-λάινερ, κραγιόν και push-up στηθόδεσμο. Ε λοιπόν μοιάζουν και με κόρες, μαμάδες και κορίτσια της διπλανής πόρτας... Και νομίζουμε ότι είναι χρήσιμο να δουν οι άντρες ότι οι καυτές γυναίκες στα ερωτικά βιντεάκια είναι απλοί άνθρωποι με προσωπικότητες, ελαττώματα και σχέσεις... και κακές μέρες για τα μαλλιά και το δέρμα τους». Χ.Τ. Πηγή Daily Mail

Τα πρόσωπα στις ταινίες πορνό έχουν... σπυράκια; Πάρε μια βραβευμένη μακιγιέζ και μερικές πορνοστάρ και έχεις κάνει μπίνγκο! Η γνωστή make-up artist, Μελίσσα Μέρφι (Melissa Murphy), αποκαλύπτει πώς μοιάζουν οι επαγγελματίες - και λιγότερο επαγγελματίες - πορνοστάρ πριν και αφού μακιγιαριστούν για ένα απαιτητικό γύρισμα πορνό. Αριστερά είναι το καθημερινό πρόσωπο των κοριτσιών και δεξιά μετά το «σπατουλάρισμα» με μέικ-απ, πούδρα, μάσκαρα, άι-λάινερ, ρουζ και ψεύτικες βλεφαρίδες.

Τι είπαν κάποια από τα κορίτσια για αυτές τις πόζες; «Πολλοί πιστεύουν ότι οι σταρ ερωτικών ταινιών έχουν μόνιμα άι-λάινερ, κραγιόν και push-up στηθόδεσμο. Ε λοιπόν μοιάζουν και με κόρες, μαμάδες και κορίτσια της διπλανής πόρτας... Και νομίζουμε ότι είναι χρήσιμο να δουν οι άντρες ότι οι καυτές γυναίκες στα ερωτικά βιντεάκια είναι απλοί άνθρωποι με προσωπικότητες, ελαττώματα και σχέσεις... και κακές μέρες για τα μαλλιά και το δέρμα τους».

Χ.Τ.

Πηγή Daily Mail