Το κορίτσι βγάζει... γλώσσα!

13.03.2013
Τη γλώσσα μας βγάζει αισθησιακά η Σαμπίν Γεμελιανόβα (Sabine Jemeljanova) στη νέα τυης φωτογράφηση για το περιοδικό Zip, αποδεικνύοντας πως έχει πολλά ακόμη να δώσει στον κόσμο του θεάματος! Η νεαρή μελαχρινή μοντέλα από τη Λετονία προσπαθεί πάση θυσία να κάνει καριέρα στην Βρετανία, γι΄ αυτό κάθε τόσο γδύνεται προσφέροντας στιγμές οφθαλμικής απόλαυσης στο ανδρικό φύλο. Σαν καλή επαγγελματίας του είδους, δεν παρέλειψε να γίνει και ερωμένη ενός ποδοσφαιριστή , του νορβηγού επιθετικού Τζον Κάριου, ενώ πέρασε σαν σίφουνας και από την μεγάλη οθόνη στην ταινία: «Strippers vs Werewolves».

Τη γλώσσα μας βγάζει αισθησιακά η Σαμπίν Γεμελιανόβα (Sabine Jemeljanova) στη νέα τυης φωτογράφηση για το περιοδικό Zip, αποδεικνύοντας πως έχει πολλά ακόμη να δώσει στον κόσμο του θεάματος!
Η νεαρή μελαχρινή μοντέλα από τη Λετονία προσπαθεί πάση θυσία να κάνει καριέρα στην Βρετανία, γι΄ αυτό κάθε τόσο γδύνεται προσφέροντας στιγμές οφθαλμικής απόλαυσης στο ανδρικό φύλο. Σαν καλή επαγγελματίας του είδους, δεν παρέλειψε να γίνει και ερωμένη ενός ποδοσφαιριστή , του νορβηγού επιθετικού Τζον Κάριου, ενώ πέρασε σαν σίφουνας και από την μεγάλη οθόνη στην ταινία: «Strippers vs Werewolves».