Δες την Χερτζίκοβα να τα "πετάει" όλα στην πισίνα

15.03.2013
Η Εύα Χερτζίκοβα (Εva Ηerzigova) πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια παπουτσιών του σχεδιαστή Brian Atwood και ανάβει κυριολεκτικά φωτιές! Το σούπερ μόντελ από την Τσεχία μολονότι διανύει το 39(!) έτος της ηλικίας της συνεχίζει να προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά και εμφράγματα στο ανδρικό φύλο. Σαν άλλη Μέριλιν Μονρόε - η διαφήμιση είναι βασισμένη στην αντίστοιχη σκηνή στην πισίνα της Μέριλιν από την ταινία «Something's Got To Give»- βαδίζει φιλήδονα δίπλα σε μία πισίνα φορώντας νεγκλιζέ και ξαφνικά «πετάει» τα πάντα εκτός από τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της, αποκαλύπτει τα πανέμορφα οπίσθιά της και βουτάει στο νερό!

Η Εύα Χερτζίκοβα (Εva Ηerzigova) πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια παπουτσιών του σχεδιαστή Brian Atwood και ανάβει κυριολεκτικά φωτιές! Το σούπερ μόντελ από την Τσεχία μολονότι διανύει το 39(!) έτος της ηλικίας της συνεχίζει να προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά και εμφράγματα στο ανδρικό φύλο.

Σαν άλλη Μέριλιν Μονρόε - η διαφήμιση είναι βασισμένη στην αντίστοιχη σκηνή στην πισίνα της Μέριλιν από την ταινία «Something's Got To Give»- βαδίζει φιλήδονα δίπλα σε μία πισίνα φορώντας νεγκλιζέ και ξαφνικά «πετάει» τα πάντα εκτός από τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της, αποκαλύπτει τα πανέμορφα οπίσθιά της και βουτάει στο νερό!